Hedef Efeler Ligi

Hedef Efeler Ligi
Konya Büyükşehir Belediyespor’un antrenörü Rasim Acar, hedeflerinin play-off’a kalmak olduğunu söyledi.

Ligde çıktıkları ilk 3 maçtan galip ayrıldıklarını hatırlatan Acar, hedef olarak belirledikleri maçları kazanmaları halinde amaçlarına ulaşmanın daha da kolaylaşacağını dile getirdi

Türkiye Voleybol Erkekler 1. Lig’de mücadele eden Konya Büyükşehir Belediyespor’un antrenörü Rasim Acar, ligde yakalanan galibiyet serisine değindi. Bu sezon ligde her takımın bir hedef döngüsü olduğunu belirten Acar, kendilerinin de bu döngüdeki en büyük halka olduklarına dikkat çekti. Acar, sıkı bir çalışma periyodundan geçtiklerini belirterek sezon sonunda play-off’a kalmak istediklerini söyledi.

‘AKADEMİ LİGİ GİBİ OLDU’

Bu sezon ligin daha çekişmeli geçeceğini ifade eden Rasim Acar, “Bu sezon mücadele ettiğimiz lig ile geçen sezonkini karşılaştırırsak, lig geçen sezonki gibi kalın değil. Gerçekten zorlu rakiplere karşı mücadele ediyoruz. Rakiplerimizin hepsi genç ve mücadeleci ekipler var. Biz de bu takımlar arasında en dikkat çekici olanıyız” dedi.

‘HEDEF MAÇLAR BELİRLEDİK’

Bu sezon için play-off’a kalmak istediklerini belirten Acar, “Geçen sezon başaramadığımızı bu sezon başarmak istiyoruz. Bunun neticesinde kendimize hedef ve kilit maçlar belirledik. Her karşılaşmaya iyi hazırlanıyoruz. Günde çift antrenmanla yolumuza devam ediyoruz. Geçen sezon yarım kalan işlerimiz var. İnşallah bu sezon onları tamamlayacağız” diye konuştu.

‘SIKI ÇALIŞIYORUZ’

Bu hafta sonu da zorlu bir maça çıkacaklarını söyleyen Rasim Acar, “Bu hafta sonu TVF Spor Lisesi ile karşılaşacağız. Bu federasyonun kendi spor lisesindeki oyunculardan kurulu bir takım. Yıldız milliler ve genç millilerde oynayan çocuklar var. Onlar da kendilerini ispat etmek isteyeceklerdir. Dolayısıyla her türlü riski alıp saldıracaklardır. İnşallah cumartesi günü 13.00’de tüm Konya halkını maçımıza bekliyoruz” dedi.

(Haber: Hasan YILDIRIM)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.