HEDEF PLAY-OFF

HEDEF PLAY-OFF
Sezon hazırlıklarını Isparta Davraz’da sürdüren Anadolu Selçukspor’da yeni sistem üzerinden çalışmalar sıkı bir şekilde yapılıyor. Yeni kadrosuyla da uyum sürecini en kısa sürede atlatmak isteyen temsilcimiz, hedeflerine doğru ilerlemek amacında

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor, yeni sezon hazırlıklarını Isparta Davraz’da yoğun bir şekilde sürdürüyor. Çalışmalarına Konya’da başlayan ve ardından ikinci etap kampı için Isparta’ya gelen yeşil-beyazlılar, iddialı bir şekilde yeni sezona hazırlanıyor. Teknik direktör Cenk Özcan ve yardımcıları yönetiminde yaklaşık bir haftadır burada taktik ağırlıklı çalışan Anadolu Selçukspor, yeni sistem üzerinden de planlarını kuruyor.

TEMPO ARTIYOR

İkinci etap kamp hazırlıklarını 8 Ağustos’a kadar Isparta Davraz’da sürdürecek yeşil-beyazlılar, burada çok sayıda hazırlık maçları oynaması bekleniyor. İlk maçını Mersin İdmanyurdu ile oynayan Anadolu Selçukspor, 2-2 berabere kaldı. Yeni kadrosuyla takımı sahada ilk kez analiz etme fırsatı bulan Cenk Özcan, önümüzdeki günlerde yapılacak son takviyeleri de yönetimi bildirecek.

İNANÇ YÜKSEK
 

Yeni sezona yeni bir yapılandırma ile başlayan Anadolu Selçukspor, hedefleri de bu anlamda yükselttiğini açıklamıştı. Yeni transferlerle birlikte iyi bir uyum sağlandığı takdirde temsilcimiz, bu yıl play-off hedefini gerçekleştirebilmek için yola devam edecek. Yeşil-beyazlılar, önümüzdeki sezonlar itibariyle de PTT 1. Lig’e yükselebilmek için mücadele edecek. (Spor Servisi)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.