Hedef yeni sezon

Hedef yeni sezon
Torku Konyaspor 2015-2016 Sezonu planlamasını yapıyor

Bu sezonki hedefine büyük ölçüde ulaşan Torku Konyaspor’da gözler yavaş yavaş yeni sezonun planlamasına çevriliyor. Bu sezon yabancı transferinde karavana atan temsilcimiz özellikle bu noktada çalışmalar yürütüyor

Spor Toto Süper Lig’de 2014-2015 sezonu öncesinde hedefini 50 puan toplamak olarak belirleyen ancak sezon içerisinde yaşanan sıkıntılar nedeniyle hedefi “kümede kalmak” olarak güncellemek durumunda kalan Torku Konyaspor, son 7 haftaya 35 puanla ve oldukça rahat bir konumda giriyor. Küme düşme hattına 14 puanlık ciddi bir fark atan yeşil-beyazlılar, düşme korkusunu tamamen üzerinden atmış durumda. Avrupa potasından da oldukça kopmuş durumdaki Torku Konyaspor’da artık yavaş yavaş yeni sezonun planlaması yapılmaya başladı. Yeşil-beyazlılar, bir ekibi yurt dışında görevlendirirken Avrupa genelinde çok sayıda maç canlı olarak takip ediliyor.

Son yıllarda yabancı tercihlerinde büyük ölçüde karavana atan, bu sezon da menajer kurbanı olarak aynı sıkıntıları yaşamaya devam eden temsilcimiz bu kez işi sağlam tutuyor. Transfer sezonuna geniş bir oyuncu portföyü ile girmeyi amaçlayan Torku Konyaspor, camianın beklentilerini karşılamak ve yeni sezonda uygulanacak 14 yabancılı sisteme hazır girmek amacında.

Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, izleme komitesinin çalışmalarına hız verdiğine dikkat çekerek, “Yaklaşık 1,5 aydır izleme komitemizin bir çalışması var. Özellikle Avrupa’da izleyen bir ekibimiz var. Ayrıca yurt içindeki alt liglerdeki genç oyuncularla ilgili çalışmalarımız da aralıksız sürüyor. Bunları teknik heyetimizle görüşerek takıma faydalı olabilecek transferleri gerçekleştirmek istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.