Emre Tanrıver

Emre Tanrıver

HELAL OLSUN 42 NUMARA, YUH OLSUN 20 NUMARA!

HELAL OLSUN 42 NUMARA, YUH OLSUN 20 NUMARA!

Konyaspor’un 11’inde beni iki isim şaşırttı: Kaya Tarakçı ve Mehmet Uslu… Daha önce kupada şampiyonluk hedeflediklerini söyleyen Aykut Kocaman’ın bu maça bir lig maçı gibi tam kadroyla çıkmasını beklerdim. Zira yenilen ilk 2 golde bu oyuncuların hatası var. İlk golde Mehmet Uslu, ikinci golde Kaya Tarakçı hatalı. İlk yarı 1-0 bitse ikinci yarı çok daha iyi bir maç izleyebilirdik. Fakat santrası yapılmayan 2. gol takımı ve taraftarı demoralize etti.

İkinci yarı, ilk yarıya göre çok daha iyiydi Konyaspor. Pozisyonlar da buldu ama futbol şansı yanında değildi maalesef. En azından 1 gol atıp İstanbul’a umutlu gitmek için savunmada risk alınca 3. gol geldi, fazlası da olabilirdi.

Ligdeki maçtan sonra Hakem Cüneyt Çakır’dan rahatsızlığını dile getiren Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, bu maçtan sonra hakemle ilgili hiç konuşmadı nedense! İşine mi geldi acaba? Aykut Kocaman’ın maçtan sonra yaptığı açıklama maçın özeti gibiydi aslında: “Hakem adil değildi. Fenerbahçe – Galatasaray finali bekleniliyordu ve isteniliyordu.”

ÖZKALFA MAÇIN KADERİYLE OYNADI

Hakem Tolga Özkalfa “Çok enteresan” kararlara imza attı. Henüz 0-0’ken Ba’nın Rangelov’a attığı dirsekte verilmeyen penaltı ve kırmızı kart… Gördü ama veremedi. 2. golden önceki faul çok tartışılır. 3. golden önce de Meha’ya kesinlikle faul var. Faulü vermiyor ve o atak gol oluyor.

Ve tabii ki Volkan Şen… Konyaspor taraftarıyla ne sorunu var bu 20 numaranın bilmiyorum ama her maç taraftarı tahrik ediyor. Lig maçında onun yüzünden ceza aldı taraftar. Kendisinde kesinlikle “karakter yetmezliği” var. Bu maçta da taraftarın üstüne oynadı. Fakat hakem kart göstermedi.

Bu maçın en güzel yanı Konyaspor taraftarıydı. Konyaspor belki sahada kaybetmiş olabilir ama, tribünde henüz yenilmedi. Nalçacılılar’ın koreografisi mükemmeldi. Emeği geçen herkesin yüreğine sağlık.

Tüm bu nedenlerle yazımı şu şekilde noktalamak istiyorum: Helal olsun 42 numara, yuh olsun 20 numara, yuh olsun Tolga Özkalfa!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Emre Tanrıver Arşivi
SON YAZILAR