Hemşireler Haftası

Hemşireler Haftası
SİVAS (AA) - Sivas’ın Suşehri ilçesinde 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası dolayısıyla program düzenlendi.Cumhuriyet Üniversitesine bağlı Sağlık Yüksekokulunda...

SİVAS (AA) - Sivas’ın Suşehri ilçesinde 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası dolayısıyla program düzenlendi.

Cumhuriyet Üniversitesine bağlı Sağlık Yüksekokulunda düzenlenen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Okul Müdürü Doç. Dr. Meral Kelleci, hemşireliğin önemine değinerek, hemşireliğin sağlık alanında kutsal bir meslek olduğunu belirtti. Kelleci, "Tüm hemşirelerin ve hemşire adaylarımızın böyle bir anlamlı gününü kutluyorum." dedi.

Daha sonra İstanbul Arel Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nesrin Aştı, "Dünyanın sağlık sorunları ve hemşireliğe yansımaları" konulu konferans verdi.

Programda ayrıca okul içerisinde düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere madalyaları verildi.

Programın sonunda Kelleci, Aştı'ya plaket verdi.

Etkinliğe, Kaymakam Kadir Perçi, İlçe Garnizon Komutanı Yarbay Hüseyin Aydın, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce, okul idarecileri ve öğrenciler katıldı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.