Hemşireyi Otobüste Darbeden Kişi Serbest Bırakıldı

Hemşireyi Otobüste Darbeden Kişi Serbest Bırakıldı
İstanbul Çekmeköy'de, belediye otobüsünde bir hemşireyi darbettiği iddia edilen şüpheli, savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı

İSTANBUL (AA) - İstanbul Çekmeköy'de, belediye otobüsünde bir hemşireyi darbettiği iddia edilen şüpheli, savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Hemşire Ayşegül Terzi'nin, 12 Eylül'de Alemdağ Polis Merkezi'ne giderek bir erkek şahsın otobüste aniden yüzüne tekme attığını belirtip şikayette bulunması üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edilen Abdullah Ç'nin savcılıkça ifadesi alındı.

Şüpheli, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Hemşire Ayşegül Terzi, 12 Eylül'de Alemdağ Polis Merkezi'ne giderek bir erkek şahsın otobüste aniden yüzüne tekme attığını belirtip şikayette bulunmuştu. Bu doğrultuda çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, otobüsün güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek tespit ettiği şüpheli Abdullah Ç'yi gözaltına almıştı. Şüpheliyi teşhis etmek için emniyete gelen Terzi, Abdullah Ç'nin yakalanmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirtmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.