Hentbol Maçı Öncesi Kitap Okuma Etkinliği

Hentbol Maçı Öncesi Kitap Okuma Etkinliği
Batman'da, okullar arasında düzenlenen hentbol il müsabakaları final maçı öncesi seyirciler ve sporcular Vali Ahmet Deniz'in başlattığı "Batman her yerde okuyor" projesi kapsamında kitap okudu

BATMAN (AA) - Batman'da, okullar arasında düzenlenen hentbol il müsabakaları final maçı öncesinde, Vali Ahmet Deniz'in başlattığı "Batman her yerde okuyor" projesi kapsamında kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.

19 Mayıs Spor Salonu'ndaki okullar arası hentbol il müsabakaları final maçından önce seyirciler ile sporcular kitap okudu.

Etkinlikte kitap okuyan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, bilginin erdem olduğunu, bilgiye ulaşmak için de kitap okunması gerektiğini söyledi.

Eğitimde ve sporda başarılı gençlerin kendilerini çok mutlu ettiğini kaydeden Kurtaran, şöyle konuştu:

"Sizlerden en önemli isteğimiz, eğitimde ve sporda başarıyı birlikte elde etmenizdir. Spor beden terbiyesidir ve bedenle yapılır. Bilgi ise erdemdir. Bilgiye sahip olmak için okumalıyız. Sayın Valimizin desteğiyle hayata geçirdiğimiz Batman Her Yerde Okuyor projemizi her yerde uygulamaya devam ediyoruz. Hentbol maçı öncesi de kitap okuduk. Bu erdemli davranışınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Hentbol müsabakalarında mücadele eden tüm takımlarımızı kutluyorum."

Etkinliğe, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, öğretmenler, seyirciler ve sporcular katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.