Hentbolda maçın ardından

Hentbolda maçın ardından
Merzifon Belediyespor Antrenörü Mızrakçı: "Güzel bir maç oldu, izleyenler açısından keyif verdi ama bizim için kaybedilmiş bir puan görünüyor" - Antalyaspor Antrenörü Halay: "İlk devrede gerçekten kötü puanlar kaybetmiştik, ikinci devrede bunları telafi e

AMASYA(AA) - Erkekler Hentbol Süper Lig'de sahasında Antalyaspor ile 27-27 berabere kalan Merzifon Belediyespor'un antrenörü Murat Mızrakçı, "Güzel bir maç oldu, izleyenler açısından keyif verdi ama bizim için kaybedilmiş bir puan görünüyor" dedi.

Maçın ardından açıklama yapan Mızrakçı, son saniyede yedikleri golle maçtan 1 puanla ayrıldıklarını ve bu nedenle üzüntülü olduklarını ifade etti.

Ligin güçlü takımlarından biriyle karşılaştıklarını söyleyen Mızrakçı, "Bir anlık durgunluğumuz rehavete kapılmamız bizi 1 puandan etti. Maça iyi başlayamadık öncelikle, bir önceki karşılaşmanın rehaveti üzerimizdeydi. Oyuncularımda motivasyonda bir sıkıntı olunca, maç bu noktaya geldi, ne yazık ki 1 puan kaybettik. Yolumuza devam ediyoruz. Karşı takım da bugün çok iyiydi, çok istediler onlar da buraya galibiyet için gelmişlerdi" diye konuştu.

Toplamda ligde 7 beraberlik aldıklarını ve hentbolda bunun çok görülen bir durum olmadığına da değinen Mızrakçı, "Lig bu yıl çok zor, takımlar birbirine denk. Bu tamamen takımların birbirlerine yakın ve denk olmasından kaynaklanıyor. Takımlar mücadeleyi bırakmıyor. Mücadeleci bir lig oluyor" değerlendirmesinde bulundu.

Antalyaspor antrenörü Okan Halay ise "Hedefimiz play-off’a kalabilmek, gerçekten çok zorlu maçlar oynuyoruz. Seviyesi ve zorluk derecesi yüksek maçlar oynuyoruz. İlk devrede gerçekten kötü puanlar kaybetmiştik, ikinci devrede bunları telafi etmeye çalışıyoruz. İyi oynadığımız maçları kaybettik. Tekrar iyi oynama ritmimizi yakaladığımız için mutluyuz" diye görüş belirtti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.