Hentbolda maçın ardından

Hentbolda maçın ardından
Amasya Taşova YİBO Antrenörü Günal:"Çok iyi mücadele ederek, ihtiyacımız olan bir galibiyet elde ettik"-Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor Antrenörü Aydınlı:"Takım olarak bugün kötü bir oyun sergiledik, Amasya Taşova YİBO haklı bir galibiyet aldı"

AMASYA (AA) – Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden Amasya Taşova YİBO'nun antrenörü Hakan Günal, sahalarında 34-28 galip geldikleri Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor maçına ilişkin, "Çok iyi mücadele ederek, ihtiyacımız olan bir galibiyet elde ettik" dedi.

Günal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın tahmin ettikleri gibi zor geçtiğini, çok sert bir oyun sergilendiğini söyledi.

Bu maçla bir galibiyet serisine başlayacaklarını savunan Günal, şunları kaydetti:

"Kadromuzun dar olması bizim önceki maçlarda puan kaybetmemize neden oldu. Bugün Maxim Biega’in sakatlığının geçip takıma katılması ve sol oyun kurucumuz Oleksandr Petrov’dan kısa sürede olsa yararlanmamız az da olsa takımımızın eski ritmini yakalamasına neden oldu.Taraftarımızın muhteşem desteğiyle bütün bileşenler bir araya gelince, doğru işler de yapılınca galibiyet geldi. Aslında zor bir maç olarak görünüyordu ancak son 10 dakikada rakip takım oyundan koptu. Biz de mücadelemizi bırakmayıp önemli bir galibiyet alarak tekrar sıralamada dördüncülüğe çıktık."


-Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor cephesi

Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor Antrenörü Aydın Aydınlı ise seyir açısından güzel bir müsabaka olduğunu ifade etti.

Maçın ikinci yarısında kötü oynadıklarını ifade eden Aydınlı, şöyle konuştu:

"Bugün 34 gol yedik, iyi savunma yapamadık hücumda yeteri kadar organize olamadık. Kalecilerimizin sakatlığı ve bazı oyuncularımızın rahatsızlığı bunda etkendi. Kötü gidişatımıza bu maçla birlikte 'dur' demek istiyorduk maalesef bugün olmadı. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız. Takım olarak bugün kötü bir oyun sergiledik, Amasya Taşova YİBO haklı bir galibiyet aldı onları tebrik ediyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.