Hentbolda maçın ardından

Hentbolda maçın ardından
- Kastamonu Belediyespor Antrenörü Kalyoncu: "Asıl başarının kupayı buraya getirmek olacağına inanıyorum"

KASTAMONU (AA) - Hentbol Kadınlar Avrupa Challenge Kupası yarı final rövanşında Ukrayna ekibi Karpaty'yi 30-25 mağlup ederek finale yükselen Kastamonu Belediyespor'un antrenörü Osman Kalyoncu, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Karşılaşma sonrası AA muhabirine açıklamalarda bulunan Osman Kalyoncu, güçlü bir rakibe karşı mücadele verdiklerini aktardı.

Organizasyonda finale kalmalarının önemli bir başarı olduğuna dikkati çeken Kalyoncu, "Bunu önemsiyorum ancak asıl başarının kupayı buraya getirmek olacağına inanıyorum. Türkiye Kupası veya lig şampiyonu olabilirsiniz ancak unutulmayacak bir kupayı almanız çok önemli. Çünkü bu başarının sevincini sadece siz değil, Türkiye'nin tamamı yaşıyor. Biz de bunu başarmak için elimizden gelen çabayı harcayacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Kalyoncu, Karpaty karşısında önemli bir mücadele sergilediklerine dikkati çekerken, şunları söyledi:

"Dersimize iyi çalıştık. Çok ciddi savunma performansı sergiledik. Bunun sonucunda da fark kendiliğinden gelmeye başladı. Bu gelen farkla birlikte maçı kendi lehimize çevirdik. Tabii ki bu tek başıma benim aldığım bir başarı değil. Bu başarının arkasında çok ciddi etkenler var. Buraya geldiğimiz günden itibaren çok ciddi destek alıyoruz."

Öte yandan Kalyoncu, kısıtlı bir kadroyla oynadıklarını ifade ederek, bu şekilde hem lig hem Türkiye Kupası hem de Avrupa kupasında mücadele vermenin zor olduğunu, buna rağmen bugüne kadar geldiklerini sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.