Hentbolda maçın ardından

Hentbolda maçın ardından
KASTAMONU (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Lig play-off çeyrek final serisi ilk maçında Yenimahalle Belediyespor'a 33-28 yenilen Kastamonu Belediyespor'un antrenörü...

KASTAMONU (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Lig play-off çeyrek final serisi ilk maçında Yenimahalle Belediyespor'a 33-28 yenilen Kastamonu Belediyespor'un antrenörü Osman Kalyoncu, "Ankara'da bu durumu tersine çevirmek istiyoruz. Yine de iyi mücadele ettik." dedi.

Kalyoncu, gazetecilere yaptığı açıklamada, karşılaşmayı belirli bir noktaya kadar iyi taşıdıklarını fakat sonunu getiremediklerini söyledi.

"Karşılaşmada 28-28'e gelindiğinde golü bulabilsek avantajı ele geçirecektik." diyen Kalyoncu, "Çocuklar belirli bir noktaya kadar iyi performans sergiliyorlar. Fakat belirli bir noktadan sonra şahsi kaçan pozisyonlar, bunun karşılığında hızlı hücumla karşılaşınca direnemiyoruz. 3 maç üzerinden oynanacak turun ilk maçını kaçırdık. Ankara'da bu durumu tersine çevirmek istiyoruz. Yine de iyi mücadele ettik. Bize de dönebilirdi maç, onu başaramadık." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.