'Hepimize Düşen Halka Hizmettir'

'Hepimize Düşen Halka Hizmettir'
Vali Deniz, görevden alınan belediye başkanlarının kanun dışına çıktığına işaret ederek "Hizmet etmiyorlar başka işlerle uğraşıyorlar. Hepimize düşen halka hizmettir. Türkiye 15 yıl öncesinin Türkiyesi değil." dedi

BATMAN (AA) - İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan 28 belediye arasında bulunan Batman'ın Beşiri Belediyesi, vatandaşa yönelik hizmetlere başladı.

Asfalt çalışmalarının başladığı ilçede incelemede bulunan Batman Valisi Ahmet Deniz, KHK ile Belediye Başkan vekilliğine atanan Kaymakam Mustafa Maslak'ı makamında ziyaret etti.

Deniz ardından beraberinde Maslak ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdülkadir Özer ile dolaştığı esnafın sorunlarını dinledi.

Kurumların vatandaşa hizmet etmenin dışında başka bir gayesi olamayacağını belirten Deniz, herkesin bunu böyle bilmesi gerektiğini söyledi.

"Hizmet etmiyorlar başka işlerle uğraşıyorlar"

Görevden alınan belediye başkanlarının kanun dışına çıktığına işaret eden Deniz, "Hizmet etmiyorlar başka işlerle uğraşıyorlar. Hepimize düşen halka hizmettir. Halka hizmeti bir ibadet olarak göreceğiz. Vatandaşın yüzünü gülümsetebilirsek, 'Allah razı olsun.' dedirtebilirsek ne mutlu bize. Türkiye 15 yıl öncesinin Türkiyesi değil. Devletimizin bütün imkanları burada. Batıda ne varsa burada da olacak ve oluyor." ifadelerini kullandı.

Muhabir: Yılmaz Ekinci

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.