Herkes Konyaspor'un kapısını çalıyor

Herkes Konyaspor'un kapısını çalıyor
Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, teknik direktör adaylarını açıkladı

Aykut Kocaman’ın istifasının ardından teknik direktörlük koltuğunu doldurmak için harekete geçen Atiker Konyaspor’a birçok isim öneriliyor. Yönetimin kapısını çok sayıda yerli ve yabancı isim çalarken, Konyaspor henüz kararını vermiş değil. Tercihini Yabancı hocadan yana kullanma isteyen yeşil-beyazlılara birçok teknik adam öneriliyor. 

Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, ‘Aykut hoca ayrıldıktan sonra birçok teknik direktör menajerler aracılığıyla teklif gönderdi. Bunlardan ön plana çıkanları Mircea Lucescu ve George Hagi… Lucescu, çok iyi bir teknik adam olabilir ama maliyeti yüksek olduğu için istemedik. Hagi ise çok popüler birisi. Kulübü, ismiyle takımın önüne geçecek bir kişiye emanet etmek istemiyoruz’ dedi.

Başkan Ahmet Şan, “Teknik Direktör Konusunda Listemizde 30'u geçkin isim var. Tayfun Korkut, Robert Prosinečki ve Hagi'de listemizde olan teknik direktörlerden bazıları. Teknik Direktör konusunda mevcut sistemi, anlayışı devam ettirebilecek bir Hoca bakıyoruz. Maalesef yerli hocalarla bu sistemi devam ettirebilecek seçeneğimiz yok. Yabancı Hocalar içinden bakıyoruz. Tabi bunun avantajları, dezavantajları da var. Transfer Komitemiz çok yoğun bir şekilde çalışıyor” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.