Herkesi bulan program kayıp köpeğide buldu

Herkesi bulan program kayıp köpeğide buldu
'Leydi" ismindeki köpeği kaybolan 7 yaşındaki Ömür Deva, Müge Anlı'dan yardım istedi.

'Leydi" adındaki köpeği kaybolan 7 yaşındaki Ömür Deva, Müge Anlı'dan yardım istedi. Kayıp köpek 4 günün sonunda bulundu.

Doğan ailesinin 2 yıl önce evine aldıkları 4 yaşındaki Pomerian cinsi "Leydi'; İstanbul Sultangazi'deki Uğur Mumcu Mahallesinde kayıplara karıştı. Leydi'yi bulmak için Müge Anlı stüdyosuna gelen 7 yaşındaki Ömür Deva kardeşi gibi gördüğü köpeğin aranmasını ve bulunmasını istedi. Kayıp evcil hayvan bulma ağı Pati Buldular ile bugüne çok sayıda hayvanı yuvalarına kavuşturan araştırmacı gazeteci Müge Anlı; Leydi'yi buldu.

iha-20240322aw168107-1-t-1.jpg

Müge Anlı ve ekibi bu kez minik Deva ve köpeği Leydi için düğmeye bastı. Leydi kaybolduğu mahallede her yerde arandı. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri de Leydi için faaliyetlere balşladı. Etraftaki güvenlik kameraları tek tek incelendi.

Aktarılanlara göre, incelenen kayıtlarda Deva'nın okulunun yakınlarında sokakta dolaşan Leydi'yi bir kadının alıp götürdüğü tespit edildi. Müge Anlı ekibi; Leydi'yi sokaktan alan kadının o gün evcil hayvan dükkanına gittiğini tespit etti. Dükkânın sahibiyle yapılan görüşmenin sonrasında kadının kimliği tespit edildi ve Leydi'nin eve dönüş süreci başladı.

Leydi'yi sokakta görüp alan kişi, köpeği sahiplensin diye bir başkasına verdiğini iddia etti. Bunun üzerine Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri Leydi'yi oldu adresten alarak ailesine teslim etti. Müge Anlı'nın derdine deva olduğu Deva 4 günün sonunda ailenin bir ferdi olarak gördükleri Leydi'ye kavuştular.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.