Seda Erciş

Seda Erciş

Heyecan başlıyor

Heyecan başlıyor

Uzun zamandır özlemle beklediğimiz Türkiye Süper Ligi bugün Adanaspor-Bursaspor maçıyla başlıyor.

Geneline baktığımız zaman güzel bir sezonu geride bıraktık. Umarım yeni sezon sadece futbolu konuşacağımız bir sezon olur. Seyir zevkini üst seviyede hissedebileceğimiz heyecanlı karşılaşmaları izleme fırsatı yakalarız.

Lig bugün başlıyor ama bizim için heyecan yarın başlayacak. Konyaspor Rize deplasmanıyla “Bismillah” diyecek.

Aynı hoca, aşağı yukarı aynı oyuncular, aynı sistem ve aynı düzenle heyecan bunun neresinde diyenler olacaktır. Asıl mesele burada zaten. Geçtiğimiz sezon bu kadronun neler başarabildiğini tüm Türkiye gördü.

Konya, Anadolu’nun futbol şehriydi adeta. Gerek başarı anlamında gerekse taraftarlarının verdiği destekle. İşte bunların bütünü de lig üçüncülüğünü ve Avrupa macerasını beraberinde getirdi.

Yeni sezon ise bunların tamamının aynı kalması ve hedeflerin bir üst seviyeye çıkmasının getirdiği bir heyecana sahne olacaktır.

Bu kadar başarının ardından insan bir üst noktayı düşünemeden, hayal edemeden duramıyor tabi ki. Aykut Kocaman ve takımının yeni sezonda neler başarabileceğini hep birlikte izleyip görebilecek olmamız kesinlikle büyük bir heyecan yaratıyor.

Sezon öncesi hazırlık kampında takımın bazı eksiklikleri olduğunu gördük. Transfer konusunda ligin en sessiz takımları arasında gösterildik. Tabi ki bunun en büyük nedeni korunmuş kadronun olmasıydı.

Fakat önemli mevkilerde küçük küçük kayıplar yaşadı Konyaspor. Bunun takviyelerini de Milosevic, Hora ve Can Demir ile yaptı. Fakat orta sahadaki eksikliği dolduramadı henüz.

Ön libero ve orta saha mevkiinde halen bir adım atılmış değil. Yapılacak transferi oldukça geç kalınmış bir transfer olarak görüyorum.

Bunun nedenine birçok konu gösterilse de Aykut Kocaman’ın düşüncesini merak etmeden duramıyorum. Eksik bir nokta var ve o noktayı dolduramadan yarın Rizespor ile sezonun ilk maçını oynuyoruz.

Lig uzun bir maraton olacaktır fakat iyi başlamak hele ki ligin oturmuş kadrolarından birine sahip olan Konyaspor için çok daha iyi başlamak önemli bir nokta.

Aykut Kocaman ilk 7 haftada durumu şekillendirecektir. Eylül ayında ise ilk kez Avrupa arenasında mücadele edecek olmanın hayali sürüyor. Önümüzde çok heyecanlı maçlar var ve umarım her şey güzel geçer…

Konyaspor’u yeni sezonda yeni heyecanlar, yeni hedefler ve daha birçok yenilikler bekliyor olacaktır.

Şimdi sabırsızlıkla beklediğimiz bir sezonu izleme vakti… 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Seda Erciş Arşivi
SON YAZILAR