Heyecan başlıyor

Heyecan başlıyor
Bölgesel Amatör Lig’de ikinci devre heyecanı yarın oynanacak maçlarla başlıyor. Burada mücadele eden Sarayönü Belediyespor Ereğlispor ile Konya derbisinde karşılaşırken, Akşehirspor ise Manavgatspor’a konuk olacak

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden Sarayönü Belediyespor, Akşehirspor ve Ereğlispor ligin ikinci devresine yarın oynanacak maçlarla başlayacak. Sarayönü kendi evinde Ereğli ile Konya derbisinde karşılaşırken, Akşehirspor ise Manavhatspor’a konuk olacak. Karşılaşmalar saat 14.00’de başlayacak.

KONYA DERBİSİ

Sarayönü Belediyespor ve Ereğlispor, ligin ikinci devresine Konya derbisiyle başlıyor. İki Konya temsilcisi yarın Sarayönü İlçe Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Ligde üst sıralara oynayan Sarayönü ile çıkış arayan Ereğli arasında oynanacak karşılaşma şüphesiz nefesleri kesecek.

EREĞLİ ÇIKIŞ ARIYOR

Ligde peş peşe yaşanan puan kayıpları neticesinde küme hattına kadar gerileyen Ereğlispor, yarın oynanacak Konya derbisinden puan ya da puanlar almak istiyor. Yeni teknik adamıyla yepyeni bir sisteme kavuşan yeşil-beyazlılar, yarın gün yüzüne çıkacak.

AKŞEHİR MANAVGAT’A KONUK

Lige istediği gibi bir başlangıç yapamayan Akşehirspor ise teknik direktör Mehmet Tayfun Türkmen’i yeniden göreve getirdi. Kırmızı-beyazlılar deneyimli çalıştırıcıyla ligin ilk devresinde çıkışa geçmeyi hesaplıyor. Şu an Antalya’da kampta bulunan Akşehir ekibi, bugün otelden ayrılarak Manavgat’a geçecek.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.