Seda Erciş

Seda Erciş

Heyecan yeni başlıyor

Heyecan yeni başlıyor

Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısına Manisa deplasmanında Akhisar Belediyespor’a konuk olarak başlayan Torku Konyaspor, sergilediği akıllı futboluyla rakibini 2-0 yenmeyi başardı. Kupa maçları nedeniyle devre arası kampını kısa tutmak zorunda kalan ve çalışmalarının bir kısmını evinde yapan Konyaspor, bunun avantajını iyi kullanmış olacak ki sahada her zamankinden daha diri bir takım görüntüsü verdi.

Yeşil-beyazlılar, karşılaşmanın ilk 15 dakikasında belki bunu göstermedi. Akhisar, hemen ilk dakikalarda Serkan’ı bir hayli zorladı. Golü bulamayınca da Konyaspor devreye girdi. Karşılaşmanın 23. dakikasında rakip kaleye ilk kez gelen temsilcimiz, ilk atağında Vukovic ile golü buldu. Kaleci Lukac’ın boşa çıkmasını affetmeyen Vukovic, bu sezon da 4. golünü atmış oldu. Bu golün ardından ise yine bir Konyaspor atağı izledik. Manisa’da inanılmaz rüzgâra karşı iyi paslaşarak rakip kaleye gelen temsilcimiz, yeni transfer Skubic’in asistinde Rangelov golünü attı. Bu muhteşem organizasyonda Skubic ilk asistini, Rangelov ise ligdeki ilk golünü atmış oldu.

İlk yarıda Konyaspor adına inanılmaz bir futbol izledik. Hem hava şartlarının zorluğuyla hemde güçlü rakibine karşı sert mücadele eden yeşil-beyazlılar, 2 farkla devreye girdi. Bu skorda kesinlikle Aykut Kocaman’ın dengeli ve akıl dolu bir futbol zekâsının olduğunun yine kanıtıydı.

İkinci yarıda ise her ne kadar futbol oynamaya çalışsak da rakibin sert müdahalelerine ‘Akhisarlı’ hakem İlker Meral ile bizde sadece izleyebildik. Hakem hataları bu kadar yoğun yaşandığı bu ligde Akhisar-Konyaspor maçını Meral’e verilmesi gerçekten düşündürücüydü. Onu da geçtik mücadelede yaptığı inanılmaz hatalarla bize diyecek bir şey bırakmadı. Umarım pozisyonları tekrar izler.

Neyse ki akıllı oyununu sürdüren temsilcimiz Akhisar’a şans tanımadı ve sahadan 2-0 galip ayrıldı. Rüzgâra karşı güzel bir galibiyet aldık. Evinde yenilgi yüzü görmeyen Akhisar Belediyespor’u yenmenin mutluluğunu yaşıyoruz elbette. Fakat devamının da geleceğine inanıyorum. Ligin ikinci yarısı Konya ve Konyaspor adına heyecan dolu geçeceğini şimdiden görebiliyorum. Yolun sonu güzel olsun diyelim…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Seda Erciş Arşivi
SON YAZILAR