Heyecanlı bekleyiş

Heyecanlı bekleyiş
UEFA Avrupa Ligi’nde cuma günü çekilecek kura için nefesler tutuldu. Tarihinde ilk kez Avrupa arenasında mücadele edecek Atiker Konyaspor, heyecanlı bir şekilde kuradan gelecek zorlu rakiplerini bekliyor

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki 2 numaralı organizasyonu olan UEFA Avrupa Ligi’ne ilk kez katılacak Atiker Konyaspor’da heyecanlı bekleyiş sürüyor. Yeşil-beyazlıların grup aşamasından başlayacağı UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu karşılaşmalarındaki rakipleri cuma günü çekilecek kuranın ardından belli olacak. Bu sezon 4 takımla temsil edildiğimiz UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe, Osmanlıspor ve Başakşehir play-off turu oynarken, Atiker Konyaspor ise direkt olarak grup aşamasında mücadele edecek.

KURA ÇEKİMİ 14.00’DA

Geçtiğimiz sezon elde ettiği 3.’lükle kulüp tarihinin tüm rekorlarını alt üst eden Atiker Konyaspor, sezona Avrupalı apoleti ile başlıyor. Tarihinde ilk kez Avrupa arenasında mücadele edecek yeşil-beyazlılarda tüm gözler cuma günü çekilecek kurada. UEFA Avrupa Ligi’nde grup aşaması kura çekimi 26 Ağustos Cuma günü Monaco’da yapılacak ve TSİ 14.00’da başlayacak. Kura çekimini Eurosport canlı olarak yayınlayacak.

4. TORBADAN KATILACAK

Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi’ne 4. torbadan katılacak. İlk kez Avrupa sahnesine çıkacak yeşil-beyazlılar kura çekimine son torba yer alacak. Yeşil-beyazlı ekip, 1, 2 ve 3. torbadan birer takımla grupta mücadele edecek. 4. torbada yer alacak Konyaspor’u UEFA Avrupa Ligi’nde oldukça güçlü rakipler bekliyor.

“EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”

Cuma günü kulüp müdürü Muhammet Ak ve teknik heyetten Arda Keskin ile Monaco’ya gidecek Atiker Konyaspor’da başkan Ahmet Şan, kurada mutlaka 2 güçlü takımın çıkacağını söyledi. Şan, “Aykut Hoca’ın da tecrübesi var. Biz Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Diğer Türk takımları da bu hafta rövanş maçlarını oynayacaklar. İnşallah 4 takımla UEFA’da temsil ederiz Türkiye’yi. İbrahimovic’i Konya’ya getirmek çok güzel olur. UEFA’dan gelen heyet Konya’ya geldi ve stadyumu incelediler. Stadyumu incelediler ve çok beğendiler” dedi. (Spor Servisi)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.