"Hiç Kimse Bu Başarıyı Kendi Amaçlarına Alet Edemez"

"Hiç Kimse Bu Başarıyı Kendi Amaçlarına Alet Edemez"
- Büyükşehir Belediye Erzurumspor Onursal Başkanı Sekmen:- "(Kulüp başkanı Demirhan'ın istifası) Malzemecisinden taraftarlara, futbolcusundan yönetime varıncaya kadar herkes şampiyonluğun mimarıdır. Sosyal medyada çıkan olumsuz haberleri kaynak göstererek


ERZURUM (AA) - Büyükşehir Belediye Erzurumspor Onursal Başkanı ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, takımlarının TFF 1. Lig'e çıkarak elde ettiği başarıyı kimsenin kendi amaçlarına alet etmemesi gerektiğini söyledi.

Sekmen, yaptığı yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Başkanlığı görevinden istifa eden Demirhan ile güzel ve önemli başarılar elde ettiklerini belirtti.

Takımın elde ettiği başarıda Demirhan kadar asbaşkan Zafer Aynalı'nın da emeği olduğunu vurgulayan Sekmen, şunları kaydetti:

"Ali Demirhan benim için ne ise Zafer Aynalı da aynıdır. Bu başarı şehrin, kulübün başarısıdır. Hiç kimse bu başarıyı kendi amaçlarına alet edemez. Başarı bir ekip işidir ve isimlerle ilgili değildir. Herkesin bu başarıda emeği vardır. Malzemecisinden taraftarlara, futbolcusundan yönetime varıncaya kadar herkes şampiyonluğun mimarıdır. Sosyal medyada çıkan olumsuz haberleri kaynak göstererek Ali Demirhan ve Zafer Aynalı'nın birbirine düşürülmesine, Büyükşehir Belediye Erzurumspor üzerinden eleştiri yapılmasına ve şampiyonluğumuza gölge düşürülmesine asla izin vermememiz gerekir."

Sekmen, Süper Lig hedeflerine emin adımlarla yürüyeceklerini aktararak, "Sezona bomba gibi bir takım hazırlayacağız. Şu an Süper Lig öncesi hedeflerimizi belirlemek için çaba harcarken, böyle haber ve tartışmaların çıkması bizleri üzüyor. Vatandaşlarımızın, takımımızla ilgili yapılan karalama amaçlı yorumlara asla itibar etmemelerini istiyorum. Bu şehir kalkınma hedeflerine en kısa sürede ulaşacaktır. Kimse buna engel olamaz. Bu tür ucuz hesaplar birlik ve beraberliğimizi asla bozamaz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.