Hiphop yıldızları Muhammed Ali'yi andı

Hiphop yıldızları Muhammed Ali'yi andı
Ünlü hiphop yıldızları merhum boksör Muhammed Ali'ye övgü dizdi

Ünlü hiphop yıldızları merhum boksör Muhammed Ali'ye övgü dizdi.

Geçen hafta vefat eden efsanevi sporcu, Müslüman siyahi aktivist ve insan hakları savunucusu Muhammed Ali'yle ilgili AP'ye açıklama yapan ünlü isimler şunları kaydetti:

Jay Z:

"Onun cesareti ve bencil olmaması ilham oldu. Şimdiye kadar rastladığım en etkileyici insan. Kelimenin tam anlamıyla benim kahramanım."

Eminem:

"Muhammed Ali benim için hayatım boyunca sürekli bir kaynak ve kahraman bir figür olmuştur. O her zaman sistem ve nefrete karşı mücadelede sembol biri olmuştur. Onun artık bizimle olmamasına inanmamız zor ama o hiçbir zaman bizden ayrılmayacak."

Sean Combs:

"Muhammed Ali şampiyondu. O toplum için güçlü bir siyahi rol modeli ve tanıdığım en güçlü kişi. O aynı zamanda hayatımda önemli bir figür, gerçekten baba bir figür. Ali bize hiçbir zaman pes etmemeyi öğretti ve sıkıntı karşısındaki bağlılık ve kararlığını bize miras bıraktı. Hastalığı nedeniyle konuşamıyordu belki ama, onun varlığı az güçlü değildi ve mesajı her zaman çok açıktı. O en iyisiydi, sadece sporunda değil, yaşamındaki yoluyla da en iyisi."

MC Lyte:

"Muhammed Ali daima, halkına olan hiçbir zaman ölmeyen aşkıyla anılacak."

Pharrell:

"Onun müsabakaları başladığında ailem oturma odasının bütünündeydi. Çok özel birini kaybettiğimizi düşünüyorum. Ali her zaman en iyisiydi."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.