HIRS, MÜCADELE, İSTEK…NEREDE?

HIRS, MÜCADELE, İSTEK…NEREDE?
Son haftalardaki kötü futbolunu Gençlerbirliği karşısında da değiştiremeyen ve sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrılan Atiker Konyaspor’da moraller bozuldu. Ancak maçta kaybedilen 3 puanın dışında futbolcuların isteksiz olması kafaları karıştırıyor

Spor Toto Süper Ligdeki istikrarsız görüntüsünü bu hafta da sürdüren Atiker Konyaspor’da yaşanan sıkıntılar düşündürüyor. Son 6 haftada 4. yenilgisini alan yeşil-beyazlılar, bir an önce toparlanma isteğinde olsa da bunu sahaya yansıtamadı. Gençlerbirliği deplasmanına büyük umutlarla giden Konyaspor, hedef maç olarak gördüğü karşılaşmadan puan dahi çıkaramadı. Bu durum ise hem teknik heyet hem de taraftarların canını sıktı.

milosevic.jpg

SAHADA YOKLAR

Yeşil-beyazlılar taraftarlar maçların kaybedilebileceğini ancak mücadelenin taraftarı takımın yanında tutacağını söylediler. Gençlerbirliği karşısında takımın mücadelenin çok ötesinde kaldığını dile getiren taraftarlar, futbolcuların isteksiz olmasını eleştirdi. Maça gelen yüzlerce yeşil-beyazlı taraftarların ise tek bir sitemi vardı. Kaybedilen maçın dışında mücadele ve hırsın sahaya yansıtılmaması taraftarları çileden çıkardı. Son haftalarda sergilenen kötü futbol ile oyuncuların isteksiz görüntüsü de kafaları karıştırdı.

skubic.jpg

KOCAMAN ŞAŞKIN

Gençlerbirliği karşısında sakin bir tavırla maçı takip eden Aykut Kocaman, oyuncularının bireysel hatalarıyla bir hayli sinirlendi. Hücuma çıktığı anlarda yapılan basit hataların ardından Kocaman, şaşkınlıkla oyuncularını uyardı. Tecrübeli teknik adam, bir pozisyonda Ömer Ali Şahiner’e sitem etti. İkinci yarıda hızlı hücumla çıkan yeşil-beyazlı ekip, yine bireysel hatalardan dolayı pozisyonu basit bir şekilde harcadı. Kocaman, Ömer Ali’ye ise ‘neden’ diyebildi sadece.

omer-ali-(1).jpg

PSİKOLOJİK DÜŞÜŞ

Üst üste kaybedilen puanlardan sonra teknik heyetin yeni önlemler alması bekleniyor. Tecrübeli çalıştırıcı Aykut Kocaman, yaşanan düşüşün doğal olduğunu belirtirken, bir iki hafta içerisinde bu sorunu çözeceklerini net bir şekilde ifade etti. Oyuncuların psikolojik olarak bir düşüş yaşadığını belirten Kocaman, bunu düzeltmelerinin de kendilerinin işi olduğunu vurguladı. (Seda Erciş)

 

manset-(2)-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.