"Hırsız köpekleri" MOBESE yakaladı

"Hırsız köpekleri" MOBESE yakaladı
İzmir'de iş yerini kapatırken vitrinin önüne bıraktığı el çantasını çaldıran esnafın polise yaptığı başvuru sonrası incelenen MOBESE kamera kayıtları ilginç bir olayı gün yüzüne çıkardı- Esnafı takip eden iki köpeğin el çantasını alarak uzaklaştığı görünt

İZMİR (AA) - MURAT EĞİLMEZ - İzmir'de dükkanını kapatmak için hazırlık yapan bir esnafın, vitrinin önüne bıraktığı el çantasının ortadan kaybolması, ilginç bir olayı gün yüzüne çıkardı. MOBESE görüntüleriyle iki sokak köpeğinin "çaldığı" belirlenen çanta, hayvanların yaşadığı barakada bulundu.

Yoğun bir çalışma gününün ardından dükkanını kapatmaya hazırlanan esnaf, bu sırada dikkatsiz davranarak bir miktar parası ve kişisel eşyalarının bulunduğu el çantasını vitrin camının önüne bıraktı.

Dükkanının önündeki motosikletini de içeri alan esnaf, son kontrollerini yaptıktan sonra ışıkları kapatarak iş yerinden çıktı.

Bu sırada vitrinin önüne bıraktığı çantasının yerinde olmadığını görerek panik yaşayan esnaf, daha sonra polise başvurdu.

Dükkanın karşısındaki MOBESE kameralarının kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, çantayı iki köpekten birinin aldığını belirledi.

Polisin izlettiği görüntüler karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen esnafın köpekleri tanıdığını, kaldıkları yeri bildiğini söylemesi üzerine yapılan incelemede el çantası hayvanların yaşadığı barakada bulundu.

Görüntülerde, köpeklerden biri motosikletini içeri bırakan esnafın arkasından camın önündeki çantayı ağzına alarak yanındaki diğer köpekle bölgeden uzaklaşıyor. Dışarı çıktığında çantasını yerinde bulamayan esnaf, bir süre panik yaşıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.