Hırsız olay yerinden elini kolunu sallayarak uzaklaştı

Hırsız olay yerinden elini kolunu sallayarak uzaklaştı
Bolu'da yöresel ürünlerin satıldığı stanttan hırsızlık yapan kadın güvenlik kameralarına yakalandı.

Bolu'da yöresel eşyaların satıldığı stanttan hırsızlık yapan kadın güvenlik kameralarına yakalandı. Pazar noktasında yaklaşık 5 bin liralık eşya çaldığı tespit edilen kadının yakalanması için faaliyetler başlatıldı. Olay, Aşağı Çarşı'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, pazar noktasında geçen 2 kadın, yöresel eşyaların satıldığı standın boş olduğunu fark etti. Kadınlardan biri olay yerinde gözlem yaparken, diğer kadın ise standı kapatan perdeden içeriye girdi. Elinde olan çantaya yağ, bal, sirke gibi ürünleri dolduran kadın, olay noktasından biri geçtiğinde ise standın arkasına gizlendi. Bir vakit daha malzemeleri çalarak çantasına koyan kadın, perdeyi düzelterek hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti. Sabah geldiğinde eşyalarının çalındığını fark eden tezgah sahibi polisi arayarak ihbarda bulundu. Polis ekipleri ilk incelemelerin ardından hırsızların peşine düştü. Güvenlik kameralarına an be an yakalanan hırsızların rahat hareketleri herkesi hayrete düşürdü.

RESMEN ALIŞVERİŞE ÇIKMIŞ

Tezgahından eşyaları çalınan Fatma Demir, "Sabah tezgaha biraz geç kaldım. Tezgahımı benden önce buradaki esnaf arkadaşlarımız açmış. Tezgaha geldiğimde bir tane müşteri incir reçeli sordu. Tutarına bakmaya gittiğimde incirlerin yerinde fark ettim. O vakit anladım ki hırsızlık olmuş. Sonra kamera kayıtlarını açıp bir baktım ki ne göreyim. Çok rahat çok profesyonel bir şekilde hırsızlık yapmışlar. Bu hırsızlar bildiğiniz alışverişe çıkmışlar. Sadece buraya değil bence başka yerlere de girmişlerdir. Çok rahatlar. Sanki marketten alışveriş yapar gibi gelmişler. 4-5 bin lira civarında ürünlerimi çaldılar" dedi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.