Hırsızlık şüphelileri adliyeye sevk edildi

Hırsızlık şüphelileri adliyeye sevk edildi
Farklı evlerden toplam 515 bin lira, 20 bin liralık ziynet eşyası ve evin köpeğini çalan hırsızlar adliyeye sev kedildi- Terrier cinsi köpeğin, zanlılardan birinin kız arkadaşı tarafından Moldova'ya götürüldüğü öğrenildi

İSTANBUL (AA) - Eyüp ve Çekmeköy'de lüks sitelere girerek hırsızlık yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Eyüp'te bir sitedeki 3 ayrı evden 15 bin lirayla 20 bin lira değerindeki ziynet eşyası ve Çekmeköy'deki lüks bir sitedeki A.K'nin dairesinden 500 bin lirayla Terrier cinsi köpek çalındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, haber verilmesi üzerine olayla ilgili çalışma başlattı.

Polis, şüphelilerin lüks sitelere, çaldıkları ya da kiraladıkları lüks araçlara taktıkları ikiz plakalar sayesinde girdiğini belirledi.

Başakşehir'de şüphelilerin kullandığı otomobili, bir akaryakıt istasyonunda tespit eden ekipler, şüpheliler Özgür K. (37), Halis K. (34), Feridun Ş.'yi (29) gözaltına aldı.

Şüphelilerin üst aramasında mağdurlara ait 3 kol saati bulunurken, A.K'nin evinden çalınan Terrier cinsi köpeğin, Halis K'nın kız arkadaşı tarafından Moldova'ya götürüldüğü öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

Emniyette, Özgür K.'nın 52, Halis K.'nın 35, Feridun Ş'nin ise 30 suç kaydının olduğu belirtildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.