Hırsızlık yapmadan önce çocuk yapıyorlar! Pes dedirten taktik...

Hırsızlık yapmadan önce çocuk yapıyorlar! Pes dedirten taktik...
Bursa'da hırsızların taktiği "pes" dedirtti. Hamile ya da küçük bebeği olanların cezaevine girmediğini bilen sabıkalı kadın hırsız, karnı burnunda hırsızlığa devam etti.

Bursa'da hırsızların taktiği "pes" dedirtti.

Hamile ya da küçük bebeği olanların cezaevine girmediğini bilen sabıkalı kadın hırsız, karnı burnunda hırsızlığa devam etti.

9 aylık hamile olan 22 yaşındaki E.B. 31 suç kaydına rağmen bir daireye girip 500 bin liralık ziynet eşyasını göz göre göre çaldı.

Sabıkalı kadın hırsız, bebeğini dünyaya getirmesine çok kısa zamanda olduğu için adli kontrol şartıyla serbest kaldı. 22 yaşındaki E.B.'nin iki çocuğu olduğu, üçüncüsünü ise bu ay dünyaya getireceği öğrenildi.

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi'nde oldu. Edinilen bilgiye göre, M.A.V.'a isimli şahıs, evinde sakladığı ve maddi değeri 500 bin TL'lik yüzük, bilezik, elmas kolye, altın kolye ve çeşitli ziynet eşyalarının çalındığını polise bildirerek şikayetini gerçekleştirdi. Savcılığın izniyle Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri düğmeye bastı.

GÜVENLİK KAMERALARI GÖZLEM ALTINA ALINDI

Sitenin olduğu tüm güvenlik kamerası görüntülerini gözlemlemeye alan ekipler, şüphelilerin 31 adet suç kaydı olan E.B. (22) ve 89 suç kaydı bulunan E.U. (24) olduğunu kısa zamanda tespit etti. Şüpheli E.B. Değirmenönü Mahallesi'nde gezerken polisin dikkati sayesinde kıskıvrak yakalandı.

iha-20240302aw153483-3-t.jpg

HIRSIZLIKTAN ÖNCE ÇOCUK YAPIYORLAR

Emniyete getirilen E.B.'nin 9 aylık hamile olduğu ve 2 çocuğunun daha olduğu öğrenildi. İfadesi alınan ve işlemlerinin sonrasında adliyeye sevk edilen E.B., hamile olduğu için adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kadın hırsızların gözlerine kestirdikleri apartman dairelerine önce zillere basmak suretiyle dış kapıları açtırdıkları, boş dairelere ise yanlarında getirdikleri pvc kartlarla kapıları zorlayarak girdiği tespit edildi.

Polis, ev sakinlerinden tanımadıkları kişilere kapıları açmamalarını, şüphelendikleri durumlarda 112 hattını aramaları gerektiğini hatırlattı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.