Hırsızlık zanlısı: “Hangi kanallarda izleyeceğiz”

Hırsızlık zanlısı: “Hangi kanallarda izleyeceğiz”
Konya’da inşaatlarda kullanılan demir kalıp malzemeleri çalan 2 şüpheli sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi

Konya’da inşaatlarda demir kalıp malzemeleri çalan 2 hırsızlık şüphelisi, sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden birinin adliyeye sevk edildiği sırada kendilerini görüntüleyen gazetecilere "Hangi kanallarda izleyeceğiz" diyerek sohbet etmesi dikkat çekti.
İlk olay, İstiklal Mahallesinde bulunan bir inşaatta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hakan K. (31) ve kayınbiraderi Oktay E. (23) ile birlikte 7 bin lira değerinde inşaatlarda kullanılan demir kalıpları çalarak kayıplara karıştı. Şahıslar olaydan yaklaşık 4 gün sonra Saraçoğlu Mahallesinde bulunan bir inşaattan da yaklaşık 6 bin lira değerinde kalıp malzemesi çaldı. Şahısların çaldıkları malzemeleri Ankara’ya götürerek sattığını bilgisine ulaşan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şehir giriş ve çıkışlarındaki kameraları incelemeye aldı. Yapılan incelemeler sonucunda hırsızlık olayında kullanılan beyaz bir araca ulaşan polis ekipleri, 2 şüpheliyi çaldıkları malzemeleri Ankara’da götürürken yakalandı.

"Hangi kanallarda izleyeceğiz"
Gözaltına alınan 2 şüpheli, Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevke edildi. Şüphelilerden Hakan K., Asayiş Şubesinden çıkarıldığı sırada eliyle yüzünü kapattıktan sonra kendilerini görüntüleyen gazetecileri beklemediğini söyleyerek sohbet etti. Şüpheli Hakan K., “Büyük bir iş yaptık çekin çekin. Nasılsınız iyi misiniz? dedi. Hakan K., gazetecilerin "ne çaldınız?" sorusuna “Allah’a şükür ne çalacağız abi ya. Ben sizi beklemiyordum da iyi geldiniz” diyerek cevap verdi. "Niye gözaltına alındınız? sorusuna da Şüpheli Hakan K., “Abilerimin canı sıkılmış aldı” cevabını verdi. Bir gazetecinin "çalmadıysanız yüzünüzü açın" demesi üzerine şüpheli Hakan K., "Niye açalım abi. Hayırdır ya adam mı öldürdük?” diyerek cevap verdi. Zanlı Hakan K. daha sonra gazetecilere kendisini hangi kanallarda izleyeceğini sordu. Mahkemeye sevk edilen 2 hırsızlık şüphelisi mahkemece tutuklanacak cezaevine gönderildi. Polisin ele geçirdiği malzemelerin de sahiplerine teslim edildiği öğrenildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum