Hızlı ve Öfkeli Paul Walker anıldı

Hızlı ve Öfkeli Paul Walker anıldı
Hızlı ve Öfkeli filmi ülkemizde vizyona girdi. Son seride de rol alan trafik kazası sonucu ölen Paul Walker da film ile birlikte anıldı. Peki Paul Walker kimdir?

Hızlı ve Öfkeli filmi ülkemizde vizyona girdi. Son seride de rol alan trafik kazası sonucu ölen Paul Walker da film ile birlikte anıldı. Peki Paul Walker kimdir? Hızlı ve Öfkeli'nin yakışıklısı merhum Paul Walker kimdir? Geçtiğimiz Cuma günü ülkemizde de vizyona giren ve kırılması imkânsız yepyeni bir gişe rekoruna imza atan Hızlı ve Öfkeli 7, hem eleştirmenlerden hem de izleyiciden tam not almış gibi görünüyor. Serinin yedinci halkası ilk üç günde tam 783.692 kişi tarafından izlenerek 9.026.965 TL’lik rekor bir rakama ulaştı! Geçtiğimiz yıl hayata veda eden aktör Paul Walker'ın anısına Hızlı ve Öfkeli 7 filminin finalinde yer alan video sosyal mecrada da görücüye çıktı! Wiz Khalifa ile Charlie Puth ikilisinin ortak projesi olan "See You Again" şarkısı ile filmin finalinde yer alan video, merhum aktörün hayranlarını Hızlı ve Öfkeli serisi içerisinde kısa bir zaman yolculuğuna çıkarıyor.

Paul Walker kimdir?

Paul Walker (d. 12 Eylül 1973, Glendale,Kaliforniya, ABD - ö. 30 Kasım 2013, Los Angeles,Kaliforniya, ABD) ABD'li sinema oyuncusu. Eskiden modellik yapan aktör 2001 yapımı The Fast and the Furious filminde canlandırdığı polis memuru Brian O'Conner rolüyle üne kavuştu. Paul William Walker IV, emekli kanalizasyon müteahhiti Paul William Walker III ile eski model Cherly Crabtree’nin çocukları olarak 12 Eylül 1973’de Glendale, Kaliforniya’da dünyaya geldi. Büyükbabası William Walker (diğer adıyla ‘Irish’ Billy Walker) Pearl Harbor baskınından kurtulanlardan biriydi ve aynı zamanda da donanmanın orta siklet boks şampiyonuydu. Dedesi ise II. Dünya Savaşı’nda General Patton’ın komutasında İtalya’nın istilası sırasında bir tank müfrezesini kumanda etti. Kendisinden küçük Caleb ve Cody adında iki erkek kardeşi ve Ashlie adında bir kız kardeşi olan Walker, Ahir Zaman Azizi olarak Mormon Mezhebi'ne mensup muhafazakar bir ailede yetişti. Glendale’de büyüyen Walker, ilk önce Alfred Nobel Okulu’na ardından Foreman Lisesi’ne devam etti. 1991’de mezun olmasının ardından birkaç kolejlerde deniz biyolojisi okudu. Geçmişte çeşitli suçlar işlediğinden kendisi de bahseden ünlü oyuncu, bunlarla ilgili hiçbir zaman ceza almadı. 1980’lerin sonunda modelliğe başlayan Paul Walker, oyunculuk kariyerine, içlerinde Monster In The Closet (1987) ve Tammy and the T-Rex’in (1994) bulunduğu düşük bütçeli B sınıfı filmlerle başladı. 1993 yılında pembe dizi The Young and The Restless’da (Yalan Rüzgarı) kısa bir süre rol aldı. 1998’de oynadığı ve alaycı eleştiriler alan Meet the Deedles’daki rolüyle ilk kez geniş bir kitleye ulaştı. Ardından Reese Witherspoon'la oynadığı ve lise takımında oynayan bir basketbolcuyu canlandırdığı Pleasentville filmi ile iyi karşılandı. 1999-2001 yılları arasında ise genç izleyiciye hitabeden She’s All That ve Varsity Blue gibi filmlerde oynadı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.