HİZMET YAĞMURU

HİZMET YAĞMURU
Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Akşehir ve Yunak’ta verdiği start ile Konya’nın tamamında kalkınma hamlesi başlattıklarını açıkladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Akşehir ve Yunak’ta verdiği start ile Konya’nın tamamında kalkınma hamlesi başlattıklarını açıkladı. Akyürek, Akşehir ve Yunak’ta ilçe merkezinin yanı sıra köy ve beldelerdeki vatandaşlar ile de tek tek görüştü

KALKINMA HAMLESİ BAŞLADI

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, milletvekili Mustafa Baloğlu ile birlikte Akşehir ve Yunak’ta bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Akşehir’deki KOMEK Kurs Merkezi’nin açılışı yapıldı. “Şiddete hayır, mutlu aileye evet” başlıklı resim sergisi ve kısa film gösteriminin yer aldığı açılış miting havasında geçti.  28 farklı branşta 1124 kursiyere hizmet veren KOMEK’in Akşehir için bir şans olduğunu söyleyen Başkan Akyürek, Türkiye’nin toprak alanı en büyük şehri olan Konya’da tüm ilçelerde topyekün kalkınma hamlesinin başladığını söyledi.

Uğur Özteke'nin konu ile ilgili yazısını okumak için tıklayın

HİZMET SEVGİYLE OLUR

“Birlikte Konyayız” sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Başkan Akyürek, “Akşehir ve Yunak’ta 2014-2015 yatırımlarımız; ana cadde tanzimi, mahalle yolları, asfalt plenti, şehir konağı, KOMEK binaları, otogar ve itfaiye teşkilatlarında iyileştirme, mahalle konakları, ilk ve ortaokul yapımı, su ve kanalizasyon yapım işleri, atıksu arıtma tesisleri, yeşil alan ve mezarlık bakımları başlıklarında toplandı. Şehircilik ve imar çalışmaları ile sosyal belediyecilik hizmetleri tüm hızıyla sürüyor. Tüm bu çalışmalar, hizmetler ancak sevgiyle olur” dedi. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum