HOCA GİTTİ GİDER

HOCA GİTTİ GİDER
Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın gelecek sezon Fenerbahçe’yi çalıştıracağı söylentileri daha yüksek sesle dile getiriliyor. Hocanın yardımcılarının da İstanbul’un Anadolu yakasında ev bakması iddiaları daha da güçlendirdi

Aykut Kocaman-Konyaspor ve Fenerbahçe üçgeninde her geçen gün yeni gelişmeler yaşanıyor. Kocaman’ın organik bağı olan Fenerbahçe ile adı daha fazla anılmaya başlanırken, bir emlakçı hikayesi durumu bambaşka boyutlara taşıdı. Kocaman’ın Fenerbahçe’ye gidip gitmeyeceği herkes tarafından farklı farklı değerlendirilirken, hocanın yardımcılarının İstanbul’da ev bakması transfer iddialarını güçlendirdi. Tecrübeli teknik adamın yeniden Fenerbahçe’ye döneceği kesin gözüyle bakılırken, yardımcı hocalarının Anadolu yakasından ev aramaları gelecek sezon Kocaman’ın Konya’ya veda edeceği sinyalini artırdı.

kny_4379-001.jpg

İDDİALAR GÜÇLENİYOR

Sezon başından bu yana ismi Fenerbahçe ile sıkça anılan Aykut Kocaman ekibini de bozmayan bir isim. Yıllardır aynı ekiple çalışma konusunda ısrarcı olan teknik adam yine ekibiyle birlikte hareket ediyor. Aynı ekip geçtiğimiz günlerde Anadolu yakasında ev ararken, bu olay spor kamuoyunda Fenerbahçe-Aykut Kocaman birlikteliği ihtimalinin daha da arttığını ortaya koydu.

İSTİFAYI ERTELEDİ

Geçtiğimiz aylarda yeniden yönetimsel olarak sıkıntı yaşayan Aykut Kocaman’ın istifasını kupadaki iyi gidişat erteledi. Ziraat Türkiye Kupası’nda finale kalma mücadelesi veren Aykut Kocaman’ın öğrencileri, tarihinde bir ilki yaşayıp kupayı müzesine götürmeyi hedefliyor. Kocaman, Konyaspor müzesine Türkiye Kupası’nı götürerek veda etmek istiyor.

SERBEST KALABİLİR

Yeşil-beyazlılarla 2018’e kadar sözleşmesi bulunan Aykut Kocaman’ın da sözleşmesinde serbest kalma maddesi bulunuyor. Fenerbahçe’nin tecrübeli çalıştırıcıyı takımın başına yeniden getirebilmek için sözleşmesinde bulunan serbest kalma bedelini ödemeye hazır olduğu biliniyor. (SEDA ERCİŞ)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum