Hocadan geçer not

Hocadan geçer not
Anadolu Selçukspor yeni sezon çalışmalarını Erzurum’da sürdürürken, çalışmalara geç katılan teknik direktör Alper Avcı, takımın durumundan memnun olduğunu söyledi

Bu sezon kadrosunu oldukça gençleştiren Anadolu Selçukspor, zorlu bir grupta mücadele edecek. Yeşil-beyazlıların grubunda oldukça köklü takımlar yer alıyor. Bu grubun içinden playoffa yükselmek isteyen temsilcimiz Erzurum kampını oldukça sıkı tutuyor.

GÜNDE ÇİFT İDMAN

İkinci etap kamp çalışmalarını Erzurum kampında sürdüren Anadolu Selçukspor, sabah antrenmanını salonda gerçekleştirdi. Güç depolamanın yanında yaptığı teknik-taktik antrenmanlar ile sezona hazırlanan yeşil-beyazlılar, günün ikinci çalışmasında ise taktik ağırlıklı bir antrenman gerçekleştirdi. Alper Avcı, antrenmanda oyuncularını sık sık uyarırken, istediğini alıncaya kadar drillere devam etti.

TAKIM İYİ YOLDA

Geçen sezonun aksine bu sezon daha genç bir kadroyla yoluna devam edecek Anadolu Selçukspor’da şu ana kadar geçen bölüm oldukça verimli geçti. Çalışmaların ilk bölümüne kursa katılması nedeniyle katılamayan teknik direktör Alper Avcı, takımın durumunun oldukça iyi olduğunu söyledi. Genç teknik adam, can yakan bir takım olacaklarını söylerken, takımın içinde gelecek yıllarda adından sıkça bahsettirecek isimlerin olduğunu da dile getirdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.