Hocanın affetmedikleri

Hocanın affetmedikleri
Atiker Konyaspor’un yarınki rakibi Gaziantepspor, teknik direktör Aykut Kocaman’ın ligde en çok yendiği takımlardan. Kocaman, Gaziantepspor, Bursaspor ve Trabzonspor karşısında 13 galibiyet aldı

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’de yarın Gaziantepspor’u konuk edecek. Yeşil-beyazlılar düşme tehlikesini çok yakından hisseden rakibi karşısında galibiyet arayacak. Karşılaşma Gaziantepspor için de çok büyük önem taşırken, Aykut Kocaman’a ait bir istatistik kırmızı-siyahlıların umutlarını azaltıyor. Kocaman’ın lig tarihinde en çok mağlup ettiği takımlardan biri Gaziantepspor.

EN ÇOK BU TAKIMLARI SEVİYOR

Güneydoğu ekibi, deneyimli çalıştırıcının Süper Lig’de Trabzonspor ve Bursaspor ile birlikte en fazla galibiyet aldığı takımdan biri. Farklı kulüplerin başında şu ana kadar Gaziantepspor’a 27 kez rakip olan Aykut Kocaman, rakibine karşı 13 galibiyet sevinci yaşadı. Kocaman, Trabzonspor ve Bursaspor’a karşı da 13 galibiyet aldı.

TEK MAĞLUBİYET 2005’te

Aykut Kocaman, iki farklı dönemde yeşil-beyazlıların başında Gaziantepspor’a karşı 7 süper lig maçında sahadaydı. Kocaman, bu maçlarda 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Temsilcimizin Kocaman ile tek mağlubiyeti 2005-2006 sezonunda deplasmanda oynanan maçta 2-0’lık skorla gelmişti. Bu maç dışında Aykut Kocaman, yeşil-beyazlılarla Gaziantepspor karşısında tüm maçlarda puan çıkarmayı başardı.

KOCAMAN FARK

Öte yandan Aykut Kocaman ligde 10 maçtır Gaziantepspor’a yenilmiyor. Tecrübeli çalıştırıcı geride kalan 10 maçta 9 galibiyet 1 beraberlik aldı. Kocaman, Gaziantepspor’a ise en son 13 Kasım 2010’da Fenerbahçe ile 2-1 mağlup olmuştu. Yarınki maçta konuk takım ligde tutunabilmek için, Konyaspor ise ilk 5’e girebilmek için oynayacak. (Seda Erciş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.