Hocaya pilavlı “Hoş geldin”

Hocaya pilavlı “Hoş geldin”
Spor camiası Taşkentspor’un iftarında Konya pilavına kaşık sallarken, Konyaspor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay da Konya pilavı ile tanıştı

Taşkentspor ramazan ayı münasebetiyle bünyesindeki sporcular ve spor camiasının katılımıyla iftar yemeği düzenledi. Yemeğe Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ve yardımcı antrenörler ile Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, çeşitli branşların il temsilcileri, Taşkentspor kulübünün eski başkanları ve çok sayıda sporcular katıldı. Atiker Konyaspor’un yeni teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, Konya’ya gelerek ayağının tozuyla iftar yemeğine katıldı ve meşhur Konya pilavından tattı.

KONYA PİLAVINI ÖVDÜ

Yeşil-beyazlıların yeni teknik adamı Mustafa Reşit Akçay, ilk kez tanıştığı Konya pilavına övgüler yağdırdı. Karadenizli teknik adam, Konya’ya geldiği ilk günlerde katıldığı Taşkenspor’un iftarında Konya pilavın tadına baktı. Akçay, yemeğin ardından meşhur Konya pilavını çok beğendiğini söyleyerek övgülerde bulundu.

“MAZİMİZ BAŞARILARLA DOLU”

Konya’da futbol, halter, bisiklet, judo ve atletizm branşlarında faaliyet gösteren ve özellikle futbol ve bisiklet branşlarında kendinden söz ettiren Taşkentspor, Başkan Ahmet Şanlı önderliğinde bir araya geldi. Taşkentspor Başkanı Ahmet Şanlı, “1988 yılında kurulan ve 29 yıldır aralıksız Ülke ve Konya sporuna hizmet veren Taşkentspor’un mazisi başarılarla doludur. Kulübümüz kuruluşundan bugüne kadar çeşitli zamanlarda 11 farklı branşta faaliyet göstermiş olup bugün itibariyle de 5 branşta 314 faal sporcu ile faaliyetlerine devam etmektedir. Fair-play konseyi tarafından 1996-1997-1998 yıllarındaki centilmenliği ile davranış dalı büyük ödülüne layık görülmüştür. Tabi ki Taşkentspor deyince aklımıza ilk gelecek kişi sayın genel müdürümüz Mehmet Baykan’dır. Taşkentsporla hukuku çok derindir. Tüm katkıları için teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.