Hücumda Kriz Sürüyor

Hücumda Kriz Sürüyor
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında iki hazırlık dönemi geçiren temsilcimiz Torku Konyaspor, bu sürede 4 hazırlık maçı oynayarak lig öncesi kendi durumunu ve özellikle gol yollarındaki etkisini görmüş oldu.

Seda Erciş

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında iki hazırlık dönemi geçiren temsilcimiz Torku Konyaspor, bu sürede 4 hazırlık maçı oynayarak lig öncesi kendi durumunu ve özellikle gol yollarındaki etkisini görmüş oldu. Yeşil-beyazlılar ilk olarak Erzurum’da başlayan kamp döneminde bir özel maç oynadı. Kampın son günlerinde PTT 1. Lig takımlarından Giresunspor ile karşılaşan ve mücadele Abdülkerim Bardakçı’nın golüyle 1-1 beraberlikle kalan temsilcimiz, gol yollarındaki eksikliğini bu maçta hissetti. Ardından Avusturya kampı ile 15 gün sıkı bir çalışma gerçekleştiren yeşil-beyazlılar, burada da 3 özel maç oynadı. Avusturya’daki ilk hazırlık maçını Özbekistan 1.Lig takımlarından Lokomotiv Tashkent ile oynayan temsilcimiz bu maçtan da 1-1’lik eşitlikle ayrıldı. Kartalların tek golünü defans oyuncusu Dossa Junior’un atması yine dikkatleri çeken konu oldu. İkinci özel maçını Suudi Arabistan Premier Ligin zayıf takımlarından Al Nassr ile oynayan temsilcimiz, 4-0’lık skorla kazandı. Bu karşılaşmadaki golleri ise Marica (2), Abdülkerim Bardakçı ve Uğur İnceman kaydetti. Temsilcimiz, Avusturya kampının üçüncü ve son hazırlık maçını Süper Lig ekiplerinden Gaziantep ile karşılaştı. 1-0 mağlup olduğu bu karşılaşmada yine gol yollarında ciddi bir sıkıntı yaşadığı görüldü. Oynadığı 4 hazırlık maçında da gollerinde tatmin edemeyen temsilcimizin yeni sezon öncesi bu konu bir hayli düşündürüyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.