HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun duygusal anları

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun duygusal anları
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun menfur saldırıda şehit edilen Sacit Pişgin'in evine yaptığı ziyarette duygusal anlar yaşandı.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Adana İl Sekreteri Sacit Pişgin'in hayatını kaybettiği İl Başkanı Salih Demir'in yaralandığı parti binasındaki menfur bıçaklı saldırı sonrası Sacit Pişgin'in ailesini ziyaret etti.

f1vloswxoautvd8.jpeg

Ziyarette Sacit Pişgin'in Zekeriya Yapıcıoğlu, kendisine sarılan Sacit Pişgin'in çocuklarını başını okşayıp kokladı. Zekeriya Yapıcıoğlu'nun oldukça duygulandığı ve gözlerinin dolduğu görüldü.

f1q4jy1waaiepcs.jpeg
ŞEHİT OLMAYI ÇOK İSTEMİŞ

Geride iki yetim yavrusu kalan Sacit Pişgin'in etrafına hep şehit olmayı çok istediğini söylediği ve bu şekilde dua ettiği öğrenildi.

f10jpnnwwbca5ia.jpeg

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç ve evde bulunanlar ise gözyaşlarını hakim olamadı. Görüntüler sosyal medyada binlerce kez izlendi ve menfur saldırıya lanet yağdı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.