Hugo Boss'a Akıllı Fabrika Ödülü

Hugo Boss'a Akıllı Fabrika Ödülü
İzmir'deki fabrikanın Endüstri 4.0 uygulamaları kapsamında geliştirdiği proje, Yılın En İyi İş Etkinleştirme ödülünü aldı

İZMİR (AA) - Akıllı fabrika dönüşümüne odaklanan Hugo Boss İzmir, uluslararası bilişim profesyonellerinin katıldığı IDC Türkiye CIO Zirvesinde En İyi İş Etkinleştirme Projesi ödülünü kazandı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, ABD'li araştırma kuruluşu International Data Corporation (IDC) tarafından Antalya'da düzenlenen ve bilgi teknolojileri yöneticilerinin katıldığı zirvede yılın en iyileri seçildi.

Değerlendirmede Hugo Boss İzmir'in, akıllı fabrika dönüşüm stratejisinin bir parçası olan Where Is My Object (WIMO) projesi, "Yılın En İyi İş Etkinleştirme Ödülü" kategorisinde birinci oldu.

Hugo Boss İzmir Genel Müdürü Joachim Hensch, yaptığı açıklamada son yıllarda bilgi teknolojileri alanında yaptıkları yatırımların geri dönüşünü böyle bir ödülle almış olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, şu ifadelere yer verdi:

"Sağlıklı veriler toplamayı ve bu veriler üzerinden analizler yapabilmeyi üretim süreçlerimizde önceliklendiriyoruz. Bunun için makineleri, insanları ve ürettiğimiz ürünleri birbirleriyle konuşur hale getirip datalar üzerinden bağlıyoruz. Bu çalışmalarımızın bir parçası olan WIMO projesinin takdir edilmesi ve birincilik ödülüne layık görülmemiz bizlere ileride yapacağımız çalışmalar için motivasyon kaynağı oluyor."

Endüstri 4.0 uygulamalarına geçiş sürecinde uygulanan WIMO Projesinin, ürünlerin dijital bir altyapıyla takibini mümkün kıldığı ifade edildi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.