Uğur Özteke

Uğur Özteke

Hulusi Baybal Caddesi

Hulusi Baybal Caddesi

Zaman zaman güneşli zaman zaman puslu ama soğuk bir pazar gününden tüm değerli okurlarımıza en derin saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.

Sizlerin pek çoğu bugün tatil, ne yalan söyleyelim böyle tatil günü olup da sağlıklı mutlu ve huzurlu aileleri ile tatil yapabilenleri de imrenerek takip etmeye çalışıyoruz.

İşin esprisi bir yana, siz güzellikleri yaşayın biz de onları haber yapalım. Biz bu işten zevk alıyoruz, mutlu oluyoruz ve heyecanla işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz.

Klasik pazar modunda bugün de kimseyi kızdırıp üzmeyeceğiz.

Hele hele özellikle AK Parti cenahından hiç söz etmeyeceğiz. Sez etmeme orucumuza bugün de uyacağız. Aslında son iki haftadır bu siyasetin yanından teğet bile geçmiyoruz. Çünkü siyasette son dakikanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Biz siyaset yazmıyoruz diye bazı abilerimiz sitem ediyorlar ancak kendilerine “ne olur biraz daha sabır çünkü kimse ne yaptığını ve yapacağını bilmiyor” dedik.

Biz dört beş hafta önce bu sütunlardan bazı imalarda bulunmuştuk. Mesela biz bir Musa Arat ismini yazmıştık. O gün herkes bize güldü. Ama o gün bize gülenler bugün ne konuşuyor ya da ne yazdılar?

Allah sizi inandırsın AK Parti İl Başkanlığı konusunda işin Konya cenahı da Ankara cenahı da aynı koyduğumuz yerde duruyor.

Neyse gelelim biz yine sizlerden gelen fotoğraf ve isteklere.

Herhalde Hulusi Baybal Caddesi’nde ikamet eden mahalle sakinleri ile burada iş yeri bulunan dostlarımız bu bölge ile yazdığımız üç dört konudan hoşnut oldular ki bizi görüntü ve bilgi bombardımanına tutuyorlar.

İşte bu bölgeden gelen onlarca kareden bazıları.

foto-1-032.jpgfoto-2-035.jpgfoto-3-018.jpgfoto-4-006.jpg

Mahalleden gelen isteğe göre burada malum yeni asfalt ve kaldırım düzenleme çalışmaları tamamlandı. Ekipler bölgeden ayrıldı. Ama hâla bazı yerler fotoğraflarda görüldü gibi eksik kalmış. Biz olabilir diyoruz. Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan ile Başbakanımız Davutoğlu’nun devletin zirvesi ile Konya’ya gelecek olması nedeni ile bazı çalışma ekipleri ana güzergahlara kaydırıldı. Bu yüzden de aksama olmuştur diye düşünüyoruz.

Bölge sakinleri ana güzergâhtaki elektrik lambalarının da yanmadığını hatırlattılar.

Bu durumu da yetkililerimize iletip yazımızı noktalıyoruz ve tekrar iyi pazarlar iyi tatiller dileklerimizi sunuyoruz.

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Değerinin bilinmesini isteyen öncelikle değer bilmeyi öğrenmelidir.

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Muhacir pazarı bölgesinde trafik akışını engelleyecek park yapmadığımız zaman ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR