Humus'a hava saldırısı: 13 ölü

Humus'a hava saldırısı: 13 ölü
Suriye ordusuna ait savaş uçağının Rastan'da yerleşim yerine düzenlediği hava saldırısında aynı aileden 13 kişi hayatını kaybetti

RASTAN (AA) - Suriye ordusuna ait savaş uçağının muhaliflerin kontrolündeki Rastan ilçesinde yerleşim yerine düzenlediği hava saldırısı sonucu aynı aileden 13 sivilin öldüğü bildirildi.

AA muhabirinin Rastan'daki sivil savunma yetkililerinden aldığı bilgiye göre, orduya ait savaş uçağı ülkenin iç kesimlerinde yer alan Humus'un kuzeyindeki Rastan ilçesinde yerleşim yerini bombaladı.

Saldırı sonucu aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu aynı aileden 13 kişinin yaşamını yitirdiği, çok sayıda kişinin de yaralandığı ifade edildi.

Humus ile Hama kentleri arasında yer alan ve bir buçuk yıldan bu yana Esed güçlerinin kuşatması altında yer alan Rastan ilçesinde elektrik ve sular kesik. İnsani yardımların girmediği ilçeye rejim güçleri her gün kara ve havadan saldırı düzenliyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.