Süleyman Sayan

Süleyman Sayan

HÜSEYİN, GÖÇÜK YÖNETTİ!

HÜSEYİN, GÖÇÜK YÖNETTİ!

Süper kupa karşılaşmasında taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan ekibimiz, Konyaspor süper kupa sonrasında abartılan göklere çıkartılan olaylar sonucunda, bir anda ikinci planda kalmıştı ne oynadığı oyun ne de Beşiktaş gibi bir takıma sahayı dar edişine yer verilmemişti. Sonrasında yapılan eyyamlar ile eşi benzeri olmayan bir linç kampanyası ile 5 maç ceza almıştı.

İşte Trabzon’da Trabzonspor ile oynanacak maç bu açıdan çok önem arz ediyordu. Karşılaşma, bir gün öncesi Trabzon’daki şehitlerimiz için saygı duruşu ile başladı. Trabzonsporlu taraftarların ‘’Ne mutlu Türküm diyene, vatan sana canım feda’’ tezahüratlarını alkışladık.

Daha Trabzonlular ne olduğunu anlamadan yapılan hatayı değerlendiren Fofana’nın golüyle öne geçmiştik. Trabzon bu gole kısa sürede yanıt verdi. Bu golden sonra sahada büyük bir savaş başladı. Top oynamaya çalışan Konyaspor’a karşı, Pereira başta olmak üzere aşırı gaza gelmiş Trabzonlular. İşte burada karşılaşmanın hakemi Hüseyin Göçek 16. dakika o gazı alsa bugün belki Traore sakatlanmayacaktı.  Olayın fitilin köşe gönderinde top dışarıya çıktıktan sonra kasti olarak Fofana’ya basan Pereira ateşledi. Baktılar hakem yumuşak oyun oynatmaya çalışıyor iyi niyetle yeteneksiz tavırlarla bir şeyler yapmak istiyor, bunu sonuna kadar kullandılar.

Şunu açık yüreklilik ile söyleyebilirim Trabzonspor kazanmış biz kaybetmiş olabiliriz, bu kafa yapısı devam ederse sezon genelinde Trabzon bu aşırı gaz ile sürekli kaybeden olacaktır. Karşılaşmanın hakemi 16. dakikada pozisyona uzaktı görmedi, 36. dakikada yakındı seçemedi, peki 52. dakikada suç ortada gördün ki oyunu durdurdun. Konyasporlu oyuncunun ayak bileğide kırıldı, hangi kafayı yaşıyordun da sarı kart verdin diye sorarlar adama. Ama biz sormayız hoşgörü timsaliyiz, Mevlana torunuyuz ne de olsa, yok öyle bir dünya! Sen hakem olarak adaleti sağlayamaz isen, taraftar kendi adaletini kendisi vermeye kalkar. Bunları göremeyecek ya da veremeyeceksen yapma zaten bu mesleği… Sonra maalesef Türkiye’de ne sahaya atlayan biter, ne oraya buraya saldıran!

Nasıl bir futbol dünyamız var ise herkes Burak Yılmaz’ın muhteşem dönüşüyle haftayı 2 golle tamamladığını falan konuşur artık. Traore’nin ayağı kimin umurunda. Haftaya Fenerbahçe maçında da yedikleri kırmızıyı konuşuruz, kabak tadı verdiniz. Ülkemize video hakem gelsin mümkünse diğer hakemlerin hiçbiri olmasın sadece video hakem yönetsin maçları. Cip takılsın futbolculara video oyunlarındaki gibi!  Alkışlayın Trabzon galibiyetle başladı, Burak 2 gol attı, sahi ya 5 maç ceza ne oldu? İtirazdan sonra 10 maça çıkar mı, vallahi şaşırmam çıkarsa! Hiçbir konuda anlaşamayan Hegemonya bize karşı birleşti ya, güvenliği bahane ederek deplasmanı yasakladı ne de olsa, elde var 10, yok mu artıran?

Sonuç olarak; İster köçek, ister göçük yönetim deyiniz, Konyaspor’un bu güzel oyunu değerlendirme fırsatı vermediğiniz için, ister toplu olarak, ister ayrı ayrı yazıklar olsun size, ne Konyaspormuş arkadaş. Bir de penaltımız verilmedi ya, o kadar olay içinde, hakem onu mu görecek canım . Hoş geldin süper lig, aynen bıraktığımız gibisin, Amerika’da yayınlanmış Beşiktaş Antalya maçı rezil olmuşuz Dünya’ya, Pepe’de ilk kez seyircisiz oynamış, tıpkı Van Persie gibi. Sevsinler sizin dertlerinizi! Büyük harfle mi gülelim, capslocku mu kapatalım.

Maçın sözü;  Ama bugün ama yarın; niyeti kötü olanın attığı ok kendine döner.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Süleyman Sayan Arşivi
SON YAZILAR