Hüseyin Gülerce'den çarpıcı açıklamalar

Hüseyin Gülerce'den çarpıcı açıklamalar
25 Aralık Soruşturması ile ilgili bomba açıklama geldi. Zaman Gazetesi eski yazarı Hüseyin Gülerce 25 Aralık operasyonunda kendisini engelleyen kişiyi açıkladı.
25 Aralık operasyonunu durdurmaya çalıştığını ama engellendiğini söyleyen Gülerce kendisine engel olan ismi açıkladı.
 
Zaman Gazetesi'nin eski yazarı Hüseyin Gülerce twitter hesabı üzerinden 25 Aralık operasyonunu durdurmaya çalıştığını ama engellendiğini yazmıştı. Takvim'e konuşan Gülerce kendisini engelleyen ismin Zaman yazarı Ahmet Turan Alkan olduğunu açıkldı.

SAVAŞ İLANIYDI
 
Hüseyin Gülerce, Twitter'dan yaptığı açıklamada MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın ifadeye çağrıldığı 7 Şubat krizi için "savaş ilanıydı" dedi.
 
Gülerce 25 Aralık soruşturması için ise "topyekün saldırıydı" yorumunu yaparken cemaate dönük uyarı ve çağrılarını hatırlatarak "Durdurmaya çalıştım" diye konuştu.
 
Gülerce "7 Şubat, savaş ilanıydı. 25 Aralık topyekun saldırıydı. Durdurmaya çok çalıştım. Ama çok bilmiş çekirge ile "müneccim" yaftası yapıştırıldı" ifadelerini kullandı.

ENGELLEYEN AHMET TURAN ALKAN
 
Gülerce kendisini engelleyen ismin ise Zaman yazarı Ahmet Turan Alkan olduğunu açıkladı.
 
Gülerce "Bu konuları artık çok takip etmiyorum. Bana müneccim yaftası yapıştırıp itibarsızlaştırarak, olayları durdurma çabamı engelleyen de Ahmet Turan Alkan'dır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.