Hüseyin Tekin Gökmenoğlu vefat etti

Hüseyin Tekin Gökmenoğlu vefat etti
Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Tekin Gökmenoğlu vefat etti.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Tekin Gökmenoğlu, Seydişehir'de katıldığı Üniversite Senato Toplantısı'nın ardından geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Gökmenoğlu'na ilk müdahaleyi birlikte olduğu doktor arkadaşlarının yaptığı, fakat Gökmenoğlu'nu kurtaramadıkları öğrenildi.

Merhum Gökmenoğlu'na Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

HÜSEYİN TEKİN GÖKMENOĞLU KİMDİR?

1961 yılında Kastamonu’nun Araç ilçesi Akıncılar Köyünde doğdu. İlköğrenimini Daday Akpınar Köyünde, Lise öğrenimini orta kısmı ile beraber 1978’de Kastamonu Göl Öğretmen Lisesinde tamamladı. 1983 yılında Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini, 1987 yılında da Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. 1984 yılında Selçuk Üniversitesi İlâhiyat Fakültesinde İslam Hukuku Anabilim dalı Araştırma Görevlisi olarak göreve başladı. 1988'de Avukatlık stajı yaptı. 1991 yılında Dr, 1997 yılında Doç.Dr. ve 2004 yılında Profesör oldu. Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı da olan Gökmenoğlu, evli ve dört çocuk babasıydı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.