Husumetlisini çağırıp çatıdan ateş açtı

Husumetlisini çağırıp çatıdan ateş açtı
Çorum'da bir şahıs husumetli olduğu vatandaşı çağırıp çatıdan tüfekle ateş açtı.

Çorum'da bir şahıs husumetli olduğu vatandaşı çağırıp çatıdan tüfekle ateş açtı. Kurşunların isabet ettiği vatandaş ağır yaralandı.

Olay, gece saatlerinde Çorum il merkezi Bahçelievler Mahallesi 7. Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İ.K. isimli şahıs husumetlisi olduğu M.B.'yi telefonla arayarak yanına çağırdı. M.B.'nin sokağa geldiği sırada bir evin çatısına çıkan İ.K., pompalı tüfek ile ateş açtı. Silah seslerinin üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

aw006055-05.jpg

Kurşunların isabet ettiği M.B. ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan M.B., Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Saldırıyı gerçekleştiren İ.K. İpeklievler 21. Sokak üzerinde bulunan boş bir araziye pompalı tüfeği atarak kayıplara karıştı. Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunarak, şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

aw006055-01.jpg

aw006055-02.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.