Hutchinson: Kronik sakat haberleri yalan

Hutchinson: Kronik sakat haberleri yalan
Beşiktaş'ın Kanadalı futbolcusu Atiba Hutchinson, kronik sakat olduğu yöndeki haberleri yalanladı.

Beşiktaş'ın Kanadalı futbolcusu Hutchinson, Beşiktaş'ın Bağdat Caddesi'ndeki Kartal Yuvası mağazasında Mustafa Pektemek ile birlikte taraftarlarla buluştu. Tecrübeli futbolcu, burada basının sorularını da yanıtladı. Hutchinson “Basında hakkımda transfer haberleri çıkıyor. Benim tek düşüncem Beşiktaş. Bu haberlerin neden çıktığını bilmiyorum. Takım olarak güzel bir hava yakaladık. Bu havayı dağıtmaya çalışan insanlar var.” sözlerini sarf etti.

Sakatlığı hakkında konuştu 
 
Hakkında çıkan 'kronik sakat' şeklindeki haberlere ise Atiba, “Sakatlığım hakkında fazla konuşmak istemiyorum. Kendimi iyi hissediyorum. Basında hakkımda kronik sakat olduğum yazılıyor. Bugüne kadar birçok sakatlık yaşadım. Böyle bir sakatlığı ilk kez yaşıyorum. Doktorlarımın tavsiyelerini uyguluyorum. Hücum oyuncusu olduğum için birçok defa sert müdahalelere maruz kalıyorum. Bu futbolun içinde olan bir şey. Balıkesirspor maçında yaşadığım sakatlık da böyle bir olay. Kasıtlı bir olay yok.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.