Hüyük'te bilim fuarı açıldı

Hüyük'te bilim fuarı açıldı
Konya’nın Hüyük ilçesine bağlı Çamlıca Mahallesi’nde öğrenim gören ortaokul öğrencilerinin hazırladığı projeler açılışı yapılan Bilim Fuarında katılımcıların beğenisine sunuldu.

Çamlıca Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda TÜBİTAK destekli bilim fuarının açılışı gerçekleştirilen törenle yapıldı. Fuarda, öğrencilerin Proje Koordinatörü Betül Erbaş’ın nezaretinde hazırladığı 30 proje ve gösteri deneylerinden oluşan çalışmalar davetlilerin beğenisine sunuldu. Okul Müdürü Hasan Aslan, fuarın açılışında yaptığı konuşmada, bilim fuarının öğrencilerin gelişimi açısından çok önemli olduğunu belirtirken, yararlarından bahsetti. Konuşmaların ardından açılış yapılırken, ilçe protokolü ve katılımcılar fuardaki stantları gezdi. Fuarda en çok öğrencilerin hazırladığı su roketi ve alevlerin dansı gösterileri izleyicilerin beğenisini topladı.

Açılışa, Hüyük Garnizon Komutanı Sefa Kaya, İlçe Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Hüyük Emniyet Amiri Halil Uğur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ünal, öğretmenler, öğrenciler ve mahalle sakinleri katıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.