Huzur ve güven uygulaması yapıldı: Çok sayıda kişi sorgulandı

Huzur ve güven uygulaması yapıldı:  Çok sayıda kişi sorgulandı
Eskişehir'de gerçekleştirilen güven ve huzur operasyonunda çok sayıda şahsa sorgu yapılırken, araması ve yoklama olan kişiler tespit edildi.

Eskişehir'de polis ekiplerince gerçekleştirilen huzur ve güven uygulamalarında 4 bin 472 şahsa sorgu yapılırken, 13 şahsın aranmasının ve 5 şahsın yoklama kaçağı olduğu tespit edildi.

Eskişehir genelinde huzur ve güven uygulaması 279 personel, 3 Çevik Kuvvet Timi ve 1 Özel Harekat Tim personelinin katılımıyla saat 21.00-24.00 saatleri arasında gerçekleştirildi. Uygulamalar neticesinde 4 bin 472 şahsın sorgulaması yapıldı. Bu sorgular neticesinde çeşitli suçlardan hapis cezası bulunan toplam 13 şahsın aranmasının ve 5 şahsın yoklama kaçağı olduğu tespit edildi. 1 şahsın üzerinden 1 ruhsatsız tabanca, 15 fişek, 1 şahsın üzerinden ise 9.80 gr bonzai maddesi ele geçirildi. 86 umuma açık yerin denetlendiği çalışmalarda eksiklik tespit edilen 4 işletmeye gerekli işlemler yapılırken, 486 aracın kontrolünde 30 sürücüye toplamda 86 bin 311 TL idari para cezası uygulandı.

Huzur ve güven uygulaması yapıldı: Çok sayıda sorgulandı

Huzur ve güven uygulaması yapıldı: Çok sayıda sorgulandı

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.