Huzurevi sakinleri iftar yaptı

Huzurevi sakinleri iftar yaptı
Konya’nın Akşehir İlçe Kaymakamlığı ve Akşehir İlçe Belediyesi, Nasreddin Hoca Huzurevi Sakinleri ile Nasreddin Hoca Sevgi Evleri’nde kalan çocuklara bir iftar yemeği verdi.

Akşehir Kent Orman Tesislerindeki iftar yemeğine, Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, İlçe Müftüsü Ahmet Kardaş, Akşehir İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bahri Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Bilal Eği, bazı kamu kurum müdürleri ile Nasreddin Hoca Huzurevi Sakinleri ve Akşehir Nasreddin Hoca Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar katıldı.
İftar yemeği öncesi Akşehir Belediyesi Fasıl Grubu tarafından ilahi ve tasavvuf müziği eserlerinden oluşan bir dinleti sunuldu. Ayrıca Sevgi Evlerinde kalan çocuklarda Fasıl Grubu eşliğinde çeşitli şarkılar söylediler. Çocukların hareketli şarkılarına kayıtsız kalmayan bazı huzurevi sakinleri de çalan müzik eşliğinde oyun oynadı. Yemek öncesi eşleri ile birlikte tüm masaları ziyaret eden Kaymakam Yalçın Sezgin ve Belediye Başkanı Salih Akkaya’ya huzurevi sakinleri ve sevgi evleri çocukları büyük ilgi ve sevgi gösterdiler. Özellikle çocuklar, Kaymakam ve Belediye Başkanına sarılarak fotoğraf çektirdiler.
İftar yemeğinin ardından İlçe Müftüsü Ahmet Kardaş tarafından dua edildi. Akşehir Belediyesi tarafından da yemeğe katılanlara dondurma ikramı yapılırken, çocuklara balon dağıtıldı. Nasreddin Hoca Sevgi Evleri çocukları da, Kaymakam Sezgin ve Başkan Akkaya’ya, daha önce birlikte çektirdikleri ve üzerinde ‘Babalar Gününüz Kutlu Olsun’ yazan çerçeveli fotoğrafları armağan ettiler.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.