Huzurlu yuvaların adresi

Huzurlu yuvaların adresi
Turned İnşaat olarak Türkiye ve Hollanda’da başarılı işlere imza atan Metin Özmen, yeni projeleri ile Abdülhamit Caddesi üzerinde villa inşaatına başlayacaklarını duyurdu.

Turned İnşaat olarak Türkiye ve Hollanda’da başarılı işlere imza atan Metin Özmen, Meram Bölgesi’nde yaptığı Lavanta Konutları ile dünya standartlarını Konya’ya getirmişti. Yeni projeleri ile Abdülhamit Caddesi üzerinde villa inşaatına başlayacaklarını duyuran Özmen, “Bu projemizde mekanik sistem kullanarak Hollanda standartlarını geçiyoruz. Dünya standartlarında bir projemiz olacak” dedi.

1.jpeg

Hem Türkiye’de hem de Hollanda’da yaptığı projelerle isminden sıkça bahsettiren Metin Özmen, Konya’da yaptığı birbirinden farklı ve kullanışlı binalarıyla projelere imzasını atıyor. Bir binada olması gereken en önemli şeyin yalıtım olduğuna dikkat çeken Turned İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Özmen, “Su yalıtımı, ses yalıtımı ve ısı yalıtımı çok önemli. Önceki projelerimizde çatılarımızda kiremit altından başlayarak yalıtım yaptık. Su yalıtımı olarak çatımızda tahliyeler yaptık. Konya’da hiç yapılmayan bir oluk sistemi oluşturduk. Yüzen şap dediğimiz bir sistem yaparak ses yalıtımını sağladık. Binalarımızın tamamını taş yapı olarak yaptık. Bu sistem yalıtım konusunda ilk 3’tedir. Bu sistemi kullandığım için hiç de pişman olmadım. Yalıtımlı tuğlayı son projemizde bunu kullandık. İstediğimiz zaman her şeyin en güzelini en kalitelisini biz yapabiliyoruz. Yeter ki isteyelim. Ayrıca şu ana kadar A’dan Z’ye yapımında her şeyi bize ait olan 10 projeye imza attım. 6 projede de bir başkasına danışmanlık yaptım. Hollanda’da 50 tane restorasyon yaptırdım. Bir tane de sıfır bina yaptım” diye konuştu.

metin-ozmen.jpg

2.jpeg

KONYA’DAN AVRUPA’YA UZANAN YOLCULUK

Konya ve Karaman il sınırlarında yer alan marjinal bölgede bir milyon metrekare arazi toplayan Özmen, Turned Kozmetik olarak kurduğu Lakani Beauty markası ile elde ettiği lavanta yağını kozmetik ürüne dönüştürdü. Turned Kozmetik olarak tamamen organik üretilen ürünleri katkısız insanlara sunmayı amaçladıklarını aktaran Özmen, “Ürettiğimiz ürüne herhangi bir katkı koymuyoruz. Sadece ürünü seyreltiyoruz çünkü saf ürün kullandığınız zaman cilde zarar verebilir. Ürünün dozajını azaltarak insan sağlığında ve insan cildinde kullanılabilir hale getiriyoruz. Bu kapsamda da ürünümüzü tüm dünyaya pazarlıyoruz. Bunun ilk ayağı olan Kazel Expo’da geçtiğimiz aylarda standımızı kurduk. Özellikle hayvanlar üzerinde bir deneyinin yapılmaması, organik içeriği ve doğaya zarar vermemesinden dolayı insanlar olumlu dönüş yaptı. Lakani Beauty’i başta Avrupa ülkeleri olmak üzere, Amerika, Rusya ve İskandinav ülkelerinde Konya’dan çıkan markamız duyulacak” şeklinde konuştu.

3.jpeg

DÜNYA STANDARTLARINDA BİR PROJE

Turned İnşaat olarak Abdülhamit Caddesi üzerinde 7+1 konseptiyle 6 adet villa inşa edeceklerini aktaran Özmen, “Isı yalıtımı, ses yalıtımı ve sus yalıtımımız projelerimizde olmazsa olmazlarımızdan. Bu projemizde bir tık ileriye giderek ülkemizin taşınan mekanik sistem yapacağız. Dünya standartlarında bir projemiz olacak. Raylı sistem yaparak da Hollanda standartlarını geçiyoruz. Kendi enerjisini kendisi üreten bir proje düşünüyoruz. Baktığımız zaman güneş enerjisi kurulacak çok alan var. Daire projemizde muadilini gösterene daireyi ücretsiz vereceğim diye çok iddialıydım. Ancak villada son dönemlerde Konya’da çok güzel işler yapılıyor” diye konuştu. Yiğit Berkay Çopur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.