İbn Haldun Ve Uluslararası El Buhari Üniversitelerinin İş Birliği

İbn Haldun Ve Uluslararası El Buhari Üniversitelerinin İş Birliği
ALOR SETAR (AA) - Türkiye'deki İbn Haldun Üniversitesi ile Malezya'daki Uluslararası el Buhari Üniversitesi arasında eğitim iş birliği çerçevesinde düzenlenen...

ALOR SETAR (AA) - Türkiye'deki İbn Haldun Üniversitesi ile Malezya'daki Uluslararası el Buhari Üniversitesi arasında eğitim iş birliği çerçevesinde düzenlenen program başladı.

Malezya'nın Alor Setar kentinde düzenlenen, Türkiye'den çeşitli eğitim kurumlarının temsilcilerinin davetli olduğu programın ilk gününde, Uluslararası el Buhari Üniversitesinin çeşitli birimleri tanıtıldı. Programda, ilk ve ortaöğretim ile yükseköğretim merkezleri hakkında brifingler verildi.

Program çerçevesinde üniversitede İngilizce hazırlık eğitimi alan, aralarında Türklerin de bulunduğu yabancı öğrenciler için tören düzenlendi.

Eğitim iş birliği programı, yarın yapılacak oturumların ardından sona erecek. Her iki üniversite yönetiminden önde gelen isimlerin katılacağı oturumlarda, iş birliğinin geliştirilmesi konusunda bazı çalışmalar değerlendirilecek.

Uluslararası el Buhari Üniversitesi, Malezya'nın Kedah eyaletinin başkenti Alor Setar'da faaliyet gösteriyor. Afrika, Asya ve bölge ülkelerinden başarılı öğrencilerin desteklenerek yükseköğrenim imkanına kavuşturulduğu vakıf üniversitesi, altyapı imkanlarıyla dikkati çekiyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.