İbrahim Sehic üzgün

İbrahim Sehic üzgün
Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasında Sivasspor’a 1-0 mağlup olan Konyaspor’da yaptığı büyük hatayla yenilgiye neden olan kaleci İbrahim Sehic büyük üzüntü yaşıyo

Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasında Sivasspor’a 1-0 mağlup olan Konyaspor’da yaptığı büyük hatayla yenilgiye neden olan kaleci İbrahim Sehic büyük üzüntü yaşıyor.

Müsabakanın ilk yarısı DG Sivasspor’un 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı. Mücadelenin 17. dakikasında Calvo’nun verdiği geri pasta rahat pozisyonda topu oyuna sokamayan uzaklaştırmak isterken araya giren James’e çarparak ağlarla buluşması sonrası gelen golle takımını en az 1 puandan eden deneyimli kaleci büyük üzüntü yaşadı. Sehic'in takım arkadaşlarından özür dilediği öğrenildi.

KASIMPAŞA MAÇINDA DA HATA YAPMIŞTI

Deneyimli file bekçisi Süper Lig'in 12. haftasında sahasında Konya’da Kasımpaşa'yla oynanan 1-1 biten karşılaşmada da hata yapmıştı. Karşılaşmanın 50. dakikasında Guilherme'nin pasında Bosna Hersekli eldivenin Adil Demirbağ'a göndermek istediği pas kısa düşmüş topu önünde bulan vatandaşı Hajradinovic, boş kaleye vuruşunda fileleri havalandırmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum