Ibrahimovic vedaya hazırlanıyor

Ibrahimovic vedaya hazırlanıyor
Fransa Birinci Futbol Ligi'nde (Ligue 1) son 4 yılın şampiyonu Paris Saint-Germain'in (PSG) İsveçli yıldızı Zlatan Ibrahimovic, sosyal medya üzerinden takımından ayrılacağını açıkladı

Fransa Birinci Futbol Ligi'nde (Ligue 1) son 4 yılın şampiyonu Paris Saint-Germain'in (PSG) İsveçli yıldızı Zlatan Ibrahimovic, sosyal medya üzerinden takımından ayrılacağını açıkladı.

Sezon sonunda takımıyla kontratı bitecek Ibrahimovic, Instagram, Facebook ve Twitter'daki hesaplarından yaptığı paylaşımda, PSG'nin stadı Parc des Princes'in fotoğrafına yer vererek, "Parc des Princes'te yarın son maçıma çıkacağım. Kral gibi geldim, efsane olarak ayrılıyorum." mesajını yayımladı.

Kariyerine ülkesinin Malmö takımında başlayan 34 yaşındaki Ibrahimovic, Hollanda'da Ajax, İspanya'da Barcelona, İtalya'da Juventus, Inter ve Milan formaları giydikten sonra 2012'de PSG'ye transfer olmuştu.

Ibrahimovic, PSG'nin 21 Mayıs'ta Fransa Kupası finalinde Olympique Marsilya ile Stade de France'ta oynayacağı maçta ise son kez takımının formasını giyecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.