İçeriden vuruldular

İçeriden vuruldular
Torku Konyaspor, Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor’u oyunu boyalı alana yıkarak mağlup etmeyi planlarken, içeriden yediği sayılarla mağlup oldu.

Spor Toto Basketbol Ligi’nde Torku Konyaspor sıralamada kendi rakibi olan Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor’a evinde mağlup oldu. Yeşil-beyazlılar, daha güçlü olduğunu düşündüğü boyalı alan oyunlarına ağırlık verirken, rakibi yenme planını da bunun üzerine kurmuştu. Rakipte Jackson’ın takıma yeni katıldığı göz önüne alındığında 5 numara olarak sadece Mutlu Demir’in olmasının avantaj olduğunu öngören koç Aziz Bekir, rakibi içeriden yıkmak için çalıştırmalar yaptırdı.

BOCALADILAR

Genel oyun yapısı kısaların etkinliği üzerine kurulu olan Torku Konyaspor, rakibinin pota altındaki zafiyetini değerlendirmek isterken, ilk periyotta içeriden oynanmak istenen oyunlar acemice sonuçlanınca oyun yapısı yeniden değişti. Potadan uzaklaşarak hücum eden, rakibin uzununu durduramayan yeşil-beyazlılar için yenilgi kaçınılmaz oldu. Kendi planıyla vurulan Torku Konyaspor, Galatasaray ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına da başladı. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.